Christou Posture Corrector Brace CH-011, 1 бр

Christou Posture Corrector Brace CH-011, 1 бр

Лента за гръб за правилна стойка на тялото, за възрастни и тийнейджъри

код на продукта: 049001
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  39,45лв. (20,18€)

Christou Posture Corrector Brace CH-011 Еластичен колан за кифоза, 1 брой Каишка за гръб за възрастни и тийнейджъри ЕСТЕСТВЕНО РАЗТЯГАНЕ НА ГЪРБА! За правилна стойка, срещ...  още

35,50лв. (18,16€)
Моля изберете
* Please select a preference for each option before proceeding
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE:
Вижте също продукти в тази категория:
За рамо

Christou Posture Corrector Brace CH-011 Еластичен колан за кифоза, 1 брой

Каишка за гръб за възрастни и тийнейджъри

ЕСТЕСТВЕНО РАЗТЯГАНЕ НА ГЪРБА!

За правилна стойка, срещу кифоза.

Каишката за дърпане Christou 1910 е на път да се превърне в наш лесен, ежедневен навик! С щадящи кожата материали и меки подложки под мишниците, той предлага естествено разтягане на гърба и значително помага на гръбначния стълб, шията и шията да се отпуснат.

30' до 1 час на ден е достатъчно, за да усетите разликата и да помогнете на ствола да се изправи, да си почине и бавно да възвърне своята... гордост! А за вас, които (зле) се прегърбвате, тяговият колан ще се превърне във вътрешния глас във вас, който ще ви напомня да ходите, да седите, но и да стоите правилно! Какво чакаш; Опитайте "бокала" от нашата колекция днес! Както всички наши продукти, може да се пере на ръка в студена вода.

* В съответствие с международните стандарти за безопасност на потребителите, производство и опазване на околната среда, Christou1910 подобри качеството и структурния състав на текстилните нишки и аксесоари, които използва, за да бъдат напълно безопасни за човешкото здраве и устойчивостта на планетата, като получи международни сертификат СТАНДАРТ 100 от OEKO-TEX.
В контекста на намаляването на употребата на пластмаса, която засяга екологичната катастрофа и заплашва нашата планета, Christou1910 промени опаковката Imanda от установената пластмаса на 100% възобновяем, рециклируем материал от захарна тръстика, следвайки европейското изискване за използване на екологични продукти.

Разгънете каишката и я дръжте изправена във форма на Y.

Хвърлете 2-те горни ръба около раменете си, сякаш носите училищна чанта!

„Поигравате“ си малко с презрамките, за да паснат добре под мишниците ви.

Хванете 2-те задни презрамки и ги дръпнете напред.

Затваряте ги на кръст точно под гърдите.

Знаете ли, че?

Цял ден прегърбен пред компютър, стегнат от стрес, тялото на тялото е смачкано и боли и се оплаква! Идеалното би било добър масаж, специално разтягане или още по-добре бягство в екзотичен курорт, без задължения и списъци със задачи. Тъй като обаче всичко това не е част от ежедневието ни, би било добре да се вслушваме в тялото си и да му предлагаме почивка колкото се може по-често. Проучванията показват, че са необходими 6 седмици, за да се формира нов навик. Време ли е?

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук