Лекувайте незабавно косопада с Priorin!

 05/02/2024 1m, 33s

Периодът, през който преминаваме, се характеризира със сезонен косопад. Сезонният косопад е често срещано състояние при жените и мъжете през есента и пролетта. Ефектите от сезонния косопад обикновено са временни, но трябва да се внимава, за да се избегнат дългосрочни последици.

В нашата статия ще говорим за продуктите на Priorin за лечение на косопад при жени, с витамини за косопад и шампоани за косопад, които ще поддържат косата ви силна и плътна, независимо от сезона!

 

Приорин хранителни добавки против косопад

Хранителната добавка Приорин осигурява на корена на косата основни хранителни вещества, необходими за сила и обем. Показателно е, че след 12 седмици употреба косата става видимо по-здрава, плътна и блестяща. Ако се сблъсквате с проблеми със слабостта на косата си, Priorin е идеалният избор.

Какви витамини съдържа хранителната добавка Приорин?

Prionir доставя важни хранителни вещества в корените на косата, включително биотин, който допринася за здравето на косата. Приорин включва още растителен екстракт от просо (мелин), витамин В5 (пантотенова киселина) и аминокиселината L-цистин. По-конкретно, тези витамини помагат:

Екстракт от просо

Капсулите Приорин съдържат екстракт от просо, получен от веществото мелиазин (фитостерол), което допринася за активирането на процесите на клетъчна реконструкция.

Витамин В5 (пантотенова киселина)

Витамин B5 (пантотенова киселина) има каталитична роля в метаболизма на митотичната тъкан. На практика това означава, че специфичната съставка спомага за естествения процес на регенерация на клетките, като клетките на косата.

L-цистин

Това е аминокиселина, която е основният компонент на кератина, основният протеин на косата.

Биотин

Биотин (витамин B7) се счита от мнозина за витамин par excellence за косата и кожата. Биотинът също помага за поддържането на здрава кожа и коса.

Топ Приорин хранителни добавки за косопад

Открийте тук хранителните добавки Priorin против косопад, както и най-добрите шампоани против косопад за суха и мазна коса.

 

Priorin Extra 30caps
Priorin Extra 30caps

Хранителна добавка с биотин, витамин B5 и екстракт от просо за поддържане здравето на косата

Препоръчани статии