Репелент против насекоми Crilen: съюзникът срещу насекомите!

 01/07/2024 3m, 45s

Лятото е времето, когато всички обичаме да се наслаждаваме на слънцето и природата. През лятото обаче ни докосва и до досадни насекоми като комари и други досадни насекоми.

За щастие, с наличието на репеленти срещу насекоми като гамата Crilen от Frezyderm, те ни помагат да се предпазим от тези досадни насекоми. Репелентите против насекоми Crilen са надеждното решение за овлажняване и защита на нашата кожа.

В тази статия ще разгледаме репелентите против насекоми Crilen, как работят и как могат да ви помогнат да се насладите на лятото без досадните ухапвания.

Какво представляват репелентите против насекоми Crilen?

Репелентите против насекоми Crilen са продукти, произведени от Frezyderm, реномирана компания в областта на козметиката и фармацевтиката. Тези препарати против насекоми съдържат активни съставки, които отблъскват насекомите, особено комарите и тигровите комари. Освен това осигуряват защита срещу ухапвания и раздразненията, които причиняват.

Гамата от серията репеленти за насекоми Crilen се състои от продукти с различни текстури, които покриват всички нужди и предпочитания за хидратиране на кожата и репелентно действие. По-конкретно, той се състои от:

  • Хидратираща емулсия, предпазваща от насекоми
  • Пяна, която предпазва от насекоми
  • Подсилена хидратираща емулсия без мирис и с репелентно действие срещу насекоми (само за възрастни)
  • Овлажнители, които осигуряват защита срещу екзогенното въздействие на насекомите върху откритите зони
  • Roll-ball с топка с голям диаметър за бързо и лесно нанасяне
  • Успокояващ гел след ухапване

 

Как действат репелентите против насекоми Crilen?

Репелентите против насекоми Crilen работят по няколко начина за отблъскване на насекоми. Първо, те съдържат съставки, които излъчват мирис или аромат, който отблъсква насекомите. Тази миризма е приятна за нас, но дразни насекомите и ги кара да се отдалечават от мястото, където нанасяме продукта.

Освен това Crilen може да създаде невидима бариера върху кожата, която не позволява на насекомите да достигнат кожата ни.

Frezyderm Crilen Cream 125ml
Frezyderm Crilen Cream 125ml

Овлажняваща емулсия против насекоми, която ефективно отблъсква насекомите по естествен начин, благодарение на състава си от етерични масла от цитронела, лавандула и гераниол. В допълнение, съдържащите се в него алантоин и витамин Е овлажняват и се грижат за кожата. Продуктът се използва върху всички голи части на тялото, дори и при деца от първата годинка, докато Crilen при бебета до една година се нанася върху дрехите отгоре.

 

Използване и прилагане на репеленти против насекоми Crilen

Репелентите против насекоми Crilen се предлагат под формата на крем или спрей. Преди употреба е важно внимателно да прочетете инструкциите за употреба, предоставени от производителя, и да следвате препоръките.

Обикновено нанасяте продукта върху тялото или лицето, като избягвате контакт с очите и устата. Репелентът против насекоми Crilen създава невидима бариера върху кожата, осигурявайки защита за няколко часа. В зависимост от желаната интензивност на защита, може да се наложи да приложите отново, ако е подходящо.

Frezyderm Crilen Anti Mosquito Plus 20% Spray 100ml
Frezyderm Crilen Anti Mosquito Plus 20% Spray 100ml

Crilen Spray ефективно отблъсква комарите и тигровия комар. Продуктът може да се пръска само върху непокрити части на тялото, ръцете, краката и стъпалата. Освен това, за нанасяне върху лицето, първо напръскайте известно количество в дланта на ръката и след това нанесете върху кожата, като избягвате зоната около очите. Продължителността на действието е 8 часа и е подходяща за всички възрасти. Без аромати и консерванти.

 

Предимствата на репелентите за насекоми Crilen

Репелентите против насекоми Crilen предлагат множество предимства. На първо място те осигуряват ефективна защита срещу комари, както и други досадни насекоми. Това означава, че можете да се наслаждавате на дейностите си на открито без страх от ухапвания и раздразнения.

Както забелязваме, репелентите против насекоми Crilen са отличен и надежден избор за тези, които търсят защита от досадни насекоми. Със своя ефективен състав и приятно усещане върху кожата, репелентите против насекоми Crilen предлагат надеждна защита и позволяват на потребителите да се наслаждават на заниманията си сред природата без досадата на насекомите.

Frezyderm Crilen Roll Ball Ενυδατικό Προστατευτικό Γαλάκτωμα με Εντομοαπωθητική Δράση 50ml
Frezyderm Crilen Roll Ball Ενυδατικό Προστατευτικό Γαλάκτωμα με Εντομοαπωθητική Δράση 50ml

Frezyderm Crilen Roll Ball е хидратираща защитна емулсия с репелентно действие срещу насекоми под формата на ролка. Има лесно и бързо нанасяне, с характерна миризма на етерични масла.

 

Полезни съвети срещу комари и други насекоми

По-долу ви представяме някои съвети и неща, които трябва да знаете за комарите и останалите силни, за възможно най-доброто лечение на тези летни „врагове“:

  • Водата, особено застоялата, привлича комарите като магнит.
  • Премахнете всички съдове с вода, които може да има на терасата и сменяйте често водата в саксиите.
  • Предпочитайте леки дрехи с дълги ръкави и избягвайте силните парфюми, защото привличат комарите.
  • Не оставяйте храната извън хладилника за една нощ.
  • Предпочитайте протектори на врати и прозорци.
  • Засадете саксии с босилек и боровинки, които отблъскват комарите.

Препоръчани статии