Пробиотиците Pharmalead: съюзникът на чревното здраве на детето

 30/07/2024 1m, 57s

Пробиотиците са живи микроорганизми, които естествено съществуват в чревната лигавица на човека. По принцип пробиотиците са приятелски настроени бактерии, които осигуряват ползи за нашето здраве, особено когато става дума за деца.

Пробиотиците за деца могат да служат за укрепване на имунната им система и защита срещу микробни инфекции. Преди всичко обаче може да подобри тяхното храносмилане и стомашно-чревно здраве. Често срещан пример е приемането на пробиотици от деца за лечение на диария.

Приносът на пробиотиците към децата може да бъде направен чрез различни храни като кисело мляко с пробиотични култури, определени сирена, млечни краставици и други богати на пробиотици храни, налични на пазара.

В същото време приемът на пробиотици може да става чрез хранителни добавки. Pharmalead, с хранителната добавка Pharmalead Probiotics & Fiber 4Kids, предоставя „решението“! Открийте ползите от пробиотиците Pharmalead за деца в следващата статия.

 

Pharmalead Probiotics: съюзникът за добро здраве на червата!

Различни патогени, като газове в червата при деца, диария при деца и дори раздразнени черва при деца, са някои случаи, при които чревната флора на тялото е нарушена.

Pharmalead, с хранителната добавка Pharmalead Probiotics & Fiber 4Kids, предлага незабавно решение на чревни проблеми за всяко дете!

Pharmalead Probiotics & Fiber 4Kids са детски желета, съдържащи пробиотици и фибри, специално създадени да спомогнат за безпроблемната работа на червата на децата. Желираните зърна съдържат 5 различни вида пробиотици, които са подбрани заради техните полезни свойства в храносмилателната и стомашно-чревната система.

Тези пробиотици помагат за укрепване на имунната система, добро храносмилане и усвояване на хранителните вещества от организма.

Освен това тези желета съдържат фибри, които спомагат за нормалното функциониране на червата. Тези фибри допринасят за поддържането на здравето на храносмилателната система и гладкото функциониране на червата.

Pharmalead Probiotics & Fiber 4Kids са подходящи за деца на възраст над 2 години и се предлагат в опаковка от 60 желета. Имат и плодов вкус на ягода, който е приятен за децата.

И накрая, важно е да се отбележи, че желетата не съдържат:

  • захар
  • Млечни продукти
  • глутен
  • консерванти
  • изкуствени оцветители
  • ГМО (генетично модифицирани организми)
Pharmalead Bactrolife & Fibre 4Kids 60 желета
Pharmalead Bactrolife & Fibre 4Kids 60 желета

 

В обобщение, Pharmalead Probiotics & Fiber 4Kids има полезни свойства за храносмилателната и стомашно-чревната система на децата. Предлагат здравословен вариант с плодов вкус, като същевременно са подходящи за съвсем малки деца.

Във всеки случай, преди да дадете пробиотици на деца, е важно да се консултирате с вашия педиатър.

Препоръчани статии