Продукти от магарешко мляко: какви свойства имат?

 28/08/2024 2m, 37s

Магарешкото мляко, чийто произход датира от древни времена, е известно с медицинската си употреба, помага за зарастване на рани, засилва имунитета и се грижи за кожата.

С развитието на науката магарешкото мляко започва да се използва в областта на козметиката за кожата. Компанията Korres се възползва от тази важна суровина и направи серия от продукти с магарешко мляко, насочени към суха, много суха кожа, както и към зряла кожа.

Открийте по-долу свойствата и ползите на крема от магарешко мляко върху кожата от гамата Korres!

Магарешко мляко: свойства

По-долу ви представяме свойствата на магарешкото мляко върху човешкото тяло, както и върху кожата.

Магарешко мляко: общи свойства

Магарешкото мляко е уникален продукт, който идва от познати на всички бозайници. Съставът му има количествени и качествени характеристики, подобни на тези на майчиното мляко. По-конкретно, в свойствата на магарешкото мляко намираме:

  • Богат на витамини и мастни киселини, като майчиното мляко
  • Високо съдържание на протеини, лактоза, линоленова киселина, витамини и минерали.
  • Уникална концентрация на липиди и минерали

Магарешко мляко: свойства за кожата

Както споменахме по-горе, продуктите с магарешко мляко са насочени основно към суха и много суха кожа, както и към зряла кожа. Освен това те са и доста надеждно решение за справяне с последиците от зимата върху кожата ни.

Нека да видим по-долу някои от предимствата на магарешкото мляко Korres за нашата кожа:

  • Кремовете с магарешко мляко са богати на витамини и минерали продукти, които предлагат богата хидратация и подхранване на суха и много суха кожа.
  • Всички продукти от магарешко мляко Korres осигуряват надеждни и положителни клинични резултати. Още от първата употреба кожата променя външния си вид, подхранена е, хидратирана, мека.

 

Продукти от магарешко мляко: кой да избера?

Компанията Korres, водена от многобройните ползи, предлагани от магарешкото мляко, създаде пълна линия за незабавна хидратация и подхранване за лице и тяло. Тази конкретна серия допринася за цялостната ежедневна грижа, тъй като включва почистващи продукти, кремове за лице с магарешко мляко, както и кремове за тяло. Нека видим най-добрите продукти от серията!

Korres Mediterranean Donkey Milk Total Clarity Purifying Makeup Removal Milk Cleanser 150ml
Korres Mediterranean Donkey Milk Total Clarity Purifying Makeup Removal Milk Cleanser 150ml

4 в 1 пенлива почистваща емулсия с добавка на магарешко мляко, която позволява ефективно почистване на лицето и очите, премахване на грим и замърсявания. Заедно с това дълбоко почистващо действие, продуктът подмладява кожата, оставяйки я мека и свежа, като същевременно поддържа нивата на влага за безупречна хидратация.

 

Korres Mediterranean Donkey Milk Revitalizing Miracle Triple Hyaluronic Sleeping Facial Milk 40ml
Korres Mediterranean Donkey Milk Revitalizing Miracle Triple Hyaluronic Sleeping Facial Milk 40ml

Богат крем за лице от магарешко мляко, нощен, с уникална, кадифена текстура, обогатен с три различни вида хиалуронова киселина и хидратиращи масла. Тази изключителна формула помага за дълбоко подхранване на уморената и скучна кожа, придавайки й балансиран, здрав и подмладен вид от следващата сутрин. Кремът действа дълбоко през нощта, като предлага интензивна хидратация и ревитализиране, така че можете да се наслаждавате на обновена и съживена кожа всяка сутрин.

 

Korres Mediterranean Donkey Milk Multi Vitamin Miracle Serum 200ml
Korres Mediterranean Donkey Milk Multi Vitamin Miracle Serum 200ml

Хидратиращ серум за лице и тяло, обогатен с Korres Donkey Milk, за да осигури върховен блясък, подобрена текстура и подобрен вид на кожата. Неговата уникална формула прониква дълбоко, предлагайки цялостна хидратация, като в същото време подобрява здравия блясък и текстура на кожата.

Препоръчани статии