Дайте живот и блясък на външния си вид със Skincode!

 24/09/2024 2m, 15s

Очите често са първото място, където се показват признаци на стареене, тъй като чувствителната област около тях има тънка и крехка кожа.

Продуктите за околоочна грижа Skincode са специално формулирани за тази чувствителна зона, целящи да подмладят, озарят и намалят подпухналостта, като същевременно осигуряват дълбока и трайна хидратация. Прочетете нашата статия, за да научите за грижата за очите Skincode.

Skincode продукти за очи: най-добрият избор

Ако търсите най-добрите продукти на Skincode за грижа за очите, тук ви представяме продуктите на Skincode с най-добри отзиви. В зависимост от нуждите на кожата, всеки крем, гел или серум Skincode се насочва към специфични признаци на стареене. Някои от предимствата на продуктите за очи Skincode включват:

  • Защита и хидратация на чувствителната околоочна зона
  • Намаляване на признаците на умора и подуване на клепачите
  • Премахване и изглаждане на фини линии и бръчки
  • Предотвратяване на бръчки
  • Възстановяване на текстурата на кожата

Skincode, с мощните възстановяващи съставки Meiview™, Eyeseryl®, Chronopower+ и ACR Complex, които са клинично тествани, подобрява междуклетъчните връзки, увеличава производството на колаген, допринасяйки за целостта на кожата. Едно от основните предимства на продуктите Skincode обаче е, че са подходящи за всеки тип кожа.

По-долу ще видим ползите, предлагани поотделно от всеки продукт в зоната около очите.

Продуктите

Skincode Revitalizing Eye Contour Cream
Skincode Revitalizing Eye Contour Cream

Skincode Revitalizing Eye Contour Cream е околоочен крем с топ отзиви. Този крем намалява признаците на умора и подуването на клепачите. В същото време предпазва и овлажнява деликатната зона около очите, като намалява появата на бръчки и тъмни кръгове.

 

Skincode Exclusive Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Contour Cream
Skincode Exclusive Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Contour Cream

Skincode Exclusive Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Contour Cream е лек, кадифен околоочен крем, който изглажда и премахва фините линии и бръчки. Спомага за повишаване на еластичността на кожата и ефективно намалява отока и умората в областта на очите. В допълнение предлага незабавно видимо стягане и повдигане, придавайки невероятна свежест, яснота и блясък на зоната около очите.

 

Skincode Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Serum
Skincode Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Serum

Skincode Exclusive Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Serum е освежаващ серум-гел, който видимо подобрява появата на фини линии и бръчки, като същевременно предотвратява появата на бъдещи линии. Освен това забележимо намалява подпухналостта и тъмните кръгове, възстановявайки изгубената яркост и гладкост на зоната около очите.

 

Skincode Ultimate Rejuvenation Eye Cream
Skincode Ultimate Rejuvenation Eye Cream

Skincode Ultimate Rejuvenation Eye Cream е крем с научно усъвършенстван състав с възстановяващи пептиди и 3 иновативни активни съставки в много високи активни дози. Съставът на продукта подобрява междуклетъчните връзки чрез плакоглобин, насърчавайки образуването на колаген и подобрявайки текстурата на кожата. В същото време подобрява микроциркулацията, като ограничава съдовата пропускливост и намалява натрупването на пигменти и меланин, които причиняват торбички и тъмни кръгове. Освен това съдържа тетрапептид с антиоксидантни свойства, който намалява подпухналостта под очите само за 15 дни.

Препоръчани статии