Открийте органичните бебешки млека Kendamil за здравословното развитие на вашето бебе

 08/10/2024 2m, 48s

Кърменото мляко предлага множество ползи за защита, развитие и създаване на силна психосоматична връзка между майката и новороденото.

Естественото кърмене се очертава като естествен и идеален източник на храна за новородени, осигурявайки необходимите хранителни вещества за тяхното здравословно развитие, с адаптиране към уникалните нужди на всяко бебе.

Въпреки това, поради различни причини, не винаги е възможно да се получи мляко чрез кърмене. Ето защо има адаптирани млека за кърмачета, които предлагат предимствата на кърменето на бебето.

Бебешките млека на Kendamil ефективно покриват „празнината“ от липсата на майчино мляко. По-долу ще открием предимствата на органичните бебешки млека Kendamil, които отговарят на всяка нужда на едно бебе.

Бебешко мляко на прах: какви нужди покрива?

Храните за кърмачета покриват широк спектър от нужди на кърмачето, когато то не може да си набави хранителните вещества чрез кърмене. Млякото на прах за кърмачета, известно още като формула за кърмачета, осигурява съществена хранителна подкрепа за здравословния растеж и развитие на бебетата. Храните за кърмачета са формулирани така, че да имитират състава на кърмата и да осигурят основни хранителни вещества.

Някои от основните нужди, които покриват бебешките млека, се отнасят до:

  • Хипоалергенни млека за бебета
  • Бебешки млека без лактоза
  • Млечни храни за кърмачета при запек
  • Бебешки млека при колики

Бебешко мляко Kendamil: какви са предимствата му?

Чудите се кое е най-доброто бебешко мляко на прах и Kendamil идва да потвърди въпроса ви. Млеките за кърмачета Kendamil, доказани от науката, предлагат решения за горепосочените нужди на едно бебе.

Kendamil е единственото бебешко мляко, органично бебешко мляко и козе бебешко мляко, произведени в Обединеното кралство. Продуктите Kendamil се произвеждат внимателно в района на езерото, обект на световното наследство на ЮНЕСКО.

Но защо да изберете бебешка формула Kendamil?

Отговорът определено е да, тъй като млеката Kendamil са направени с мисъл за майчиното мляко. С изключителното използване на устойчиви съставки, адаптираното мляко за кърмачета Kendamil е безопасният избор за вашето бебе. Формулата без рибено масло и палмово масло класира продуктите на Kendamil като най-устойчивите бебешки млека.

В същото време млеката Kendamil са произведени от пълномаслено мляко и съдържат естествената мазнина на пълномасленото мляко, за разлика от почти всички останали млека на прах за бебета, които съдържат само растителни масла.

За Kendamil се счита, че пълномасленото мляко предлага редица предимства за кърмачето, като например:

  1. естествен източник на мазнини, който имитира майчиното мляко
  2. естествено съдържа млечна липоглобуларна мембрана (MFGM), съставка, намираща се и в майчиното мляко и доказано, че подобрява когнитивното развитие при кърмачета и помага за повишаване на имунитета

Но нека разгледаме общите ползи от органичното мляко Kendamil по-долу:

  • По-малко плачливост и раздразнителност
  • По-меки изпражнения
  • Намаляване на чревния дискомфорт
  • По-добро усвояване на калций
  • Разработване на здравословен микробиом
  • Намаляване на инфекциите

 

Кои бебешки формули Kendamil мога да избера?

Kendamil предлага 3 продуктови линии, за да отговори на нуждите на вашето бебе. Сериите са както следва:

  1. Kendamil Organic: органично бебешко мляко на прах, с мисъл за природата. Серията съдържа 3 млека за бебета 0-6 месеца, 6-12 месеца и 12-36 месеца.
  2. Kendamil Goat: козе бебешко мляко за лесно храносмилане. Серията съдържа 3 млека за бебета 0-6 месеца, 6-12 месеца и 12-36 месеца.
  3. Kendamil Toddler Milk: млякото за кърмачета на Kendamil за хранене на вашето бебе на достъпна цена. Серията съдържа 3 млека за бебета 0-6 месеца, 6-12 месеца и 12-36 месеца.

 

👩‍🍼 Кое бебешко мляко Kendamil предпочитате за вашето бебе?

Препоръчани статии