Allerg-Stop Promo Repellent Spray 500ml & Подарък Antikounoupiko Mosquito Repellent Spray 100ml

Allerg-Stop Promo Repellent Spray 500ml & Подарък Antikounoupiko Mosquito Repellent Spray 100ml

Спрей за биоциди, акари, дървеници и бълхи за матраци - Повърхности от тъкани и билков спрей против насекоми за комари, мухи, кърлежи и мухи

код на продукта: 062502
Само четири продукти са на разположение!

Allerg-Stop Промо репелент спрей 500 мл и подарък Antikounoupiko спрей против комари 100 мл Пакетът включва:
Allerg-Stop репелент спрей Биоцид, спрей против акари, дървеници и бълхи за матраци - тъкани повърхности 500 ml Защитете семейст...  
още

Препоръчителна цена на дребно  57,54лв.  (29,43€)
57,54лв. (29,43€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5214002578206
Вижте също и продуктите в категориите:
Мазила против комари, алергии

Allerg-Stop Промо репелент спрей 500 мл и подарък Antikounoupiko спрей против комари 100 мл

Пакетът включва:
Allerg-Stop репелент спрей Биоцид, спрей против акари, дървеници и бълхи за матраци - тъкани повърхности 500 ml

Защитете семейството и здравето си с първия одобрен биоцид против акари, дървеници и бълхи, специално създаден и одобрен за матраци.

Allerg-Stop Repellent с активен гераниол е уникален, одобрен TP19 биоцид, репелент срещу акари, дървеници и бълхи с множество приложения, който идва да запълни голяма празнина в лечението, да се бори срещу всички алергенни вещества, открити в матраците и във всички влакнести повърхности . Полезността му е катализатор, особено при поддържане на хигиената на матраците, които са натоварени от ежедневната употреба, тъй като прекарваме 1/3 от живота си там.

Характеристики:

  • С технология Microsplitter, която инактивира алергенните товари
  • Идеален за всякакви матраци и тъкани, благодарение на гераниола
  • № Одобрение на лиценз: IT 19-0052/2011
  • Биоразградим състав

Гераниолът намира широко приложение в хранително-вкусовата промишленост и парфюмерията, тъй като се характеризира като безвреден за хората и домашните любимци. Ефективно третира акари, дървеници и бълхи, които са основният източник на ухапвания и алергии. След прилагането му, той продължава да действа репелентно върху защитените повърхности за продължителен период от поне 4-5 месеца, като ефективно предотвратява повторната поява на акари, дървеници и бълхи.

Целева аудитория:

Насочена е към тези, които искат да поддържат хигиената на своя матрак, тъй като въпреки че го използваме всеки ден, той не се пере. Но е особено необходимо за хора с алергии, респираторни проблеми, ринит, псориазис, бронхиална астма, акариодерматит, паразитен трихофития, атопична екзема при деца, копривна треска при възрастни хора, конюнктивит и др. Подходящ е и за хора, ползващи общи матраци като: в хотели, стаи под наем, общежития, студентски общежития, лагери, болници.


Allerg-Stop Antikounoupiko Mosquito Repellent Spray Билков спрей против насекоми за комари, кърлежи, кърлежи и мухи 100 мл (подарък)

Allerg–Stop Antikounoupiko е репелент против комари, одобрен за кърмачета (от 6 месеца), бременни жени, кърмачки, деца и разбира се за всички, които търсят ефективно билково решение за справяне с комари, мухи, комари и кърлежи.

  • 100% билково активно вещество от листа на евкалипт
  • Няма въздействие върху околната среда
  • 3 впръсквания/рамо са достатъчни за ефективна защита до 6,5 часа

Иновативността му се дължи на изолираната активна съставка екстракт от евкалипт, която отблъсква насекомите, с химична формула p-menthane-3,8-diol. Съставката се изолира от останалата част от екстракта от евкалипт чрез многократна молекулярна дестилация и получаваме крайния продукт със 100% чистота, в специализирано GMP затворено производствено съоръжение.

Сертификати - Проучвания:

  • етикет fullagreen: Тази функция гарантира екологичния произход на суровините и съответствие със съвременните стандарти за контрол на качеството
  • Маркировка Dermatest: Дерматологично тестван и оценен като "отличен" от Original Dermatest. Продуктите, наградени с този печат, спазват обещанието за тествано и потвърдено качество.
  • Без сигнали за опасност: Водоразтворим е и не съдържа символи за опасност и нежелани симптоми
  • Токсикологично изследване: Той има допълнително токсикологично изследване от Фитопатологичния институт Benakeio, което е посочено в неговия лиценз
  • Министерски лиценз: Лиценз от Министерството на развитието на селските райони и храните

Allerg-Stop репелент спрей Биоцид, спрей против акари, дървеници и бълхи за матраци - тъкани повърхности 500 ml

  1. Напръскайте от разстояние 20 - 30 см директно върху матраци, възглавници и всички влакнести повърхности в добре проветриво помещение.
  2. За възможно най-добър резултат се уверете, че всяко следващо пръскане покрива част от предишното.
  3. Нанесете върху всички страни на матрака, възглавниците и като цяло всички тъкани повърхности и оставете да изсъхне за 2-3 часа на отворени прозорци преди употреба.

Опаковката от 500 мл обхваща 1 двоен матрак, 2 еднолицеви матрака и техните възглавници или 4 единични с техните възглавници или 2 двойни с техните възглавници.

Allerg-Stop Antikounoupiko Mosquito Repellent Spray Билков спрей против насекоми за комари, кърлежи, кърлежи и мухи 100 ml

  1. Разклатете добре преди употреба, напръскайте върху откритите части на тялото върху суха и чиста кожа и разнесете равномерно.
  2. За да нанесете продукта върху лицето, първо го напръскайте в дланите на ръцете си, след това внимателно нанесете върху лицето, ушите и шията, като избягвате очите и устата.

Предпазни мерки:

  • За деца под 12 години заявката трябва да се направи от възрастен
  • Да не се прилага в ръцете на деца
  • Да не се използва при деца под шест и шест месеца
  • Прилагайте до два пъти дневно при деца над 6 месечна възраст и възрастни
  • Да не се прилага при порязвания, раздразнена кожа и лигавици
  • Измийте ръцете си след употреба
  • Продукт за локална употреба
  • Не поглъщай
  • Не прилагайте повече от два пъти на ден
  • В случай на използване на репелент против комари Алерг-Стоп в комбинация със слънцезащитни продукти, винаги нанасяйте репелента след изсъхване на слънцезащитния продукт и в половината от дозата

Allerg-Stop репелент спрей Биоцид, спрей против акари, дървеници и бълхи за матраци - тъкани повърхности 500 ml

Алерг-Стоп съдържа само активен гераниол, в неговата най-чиста форма, без примеси с цитронела или други помощни вещества, и не съдържа инсектицид или друго активно вещество.

Allerg-Stop Antikounoupiko Mosquito Repellent Spray Билков спрей против насекоми за комари, кърлежи, кърлежи и мухи 100 ml

Масло от евкалипт цитриодора, хидратирано циклизирано, 2-хидрокси-алфа, 4-триметилциклохексанметанол, цитронелол.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук