Biodema Cicabio Ultra Repairing Anti Scar Soothing Cream Spf50+, 40ml
-12%

Biodema Cicabio Ultra Repairing Anti Scar Soothing Cream Spf50+, 40ml

Регенериращ крем за лице и тяло с изключително висока защита за предотвратяване на хиперпигментация, лечение на белези и подобряване на естественото заздравяване на кожата

код на продукта: 063392
Само три продукти са на разположение!

Biodema Cicabio Ultra Възстановяващ успокояващ крем против белези Spf50+ Регенериращ крем за лице и тяло Много висока защита за предотвратяване на хиперпигментация, лечение на белези и подобряване на естественото заздравяване на кожата 40 ml Първи...  още

Препоръчителна цена на дребно  30,30лв.  (15,50€)
26,67лв. (13,64€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3701129810088

Biodema Cicabio Ultra Възстановяващ успокояващ крем против белези Spf50+ Регенериращ крем за лице и тяло Много висока защита за предотвратяване на хиперпигментация, лечение на белези и подобряване на естественото заздравяване на кожата 40 ml

Първият еко-биологичен възстановяващ крем* против хиперпигментации, който оптимизира процеса на регенерация, като същевременно запазва екосистемата на кожата.

Ползи

  • Дълбоко възстановява кожата, за да избегне белези
  • Успокоява сърбежа и дискомфорта
  • Предотвратява хиперпигментационни белези
  • Предпазва кожата от външни атаки чрез текстурата, която действа като защитен филм
  • Лесно нанасяне, което улеснява процеса на масажиране на зоната

Cicabio Crème+ SPF50+ гарантира цялостна и специализирана грижа, която помага на слабата кожа да се върне в първоначалното си състояние, благодарение на действие на 3 нива:

Поддържа естествения процес на оздравяване на кожата. Нов подход към биодермата с фокус върху микробиома
Формулата се основава на факта, че кожата е екосистема и възпроизвежда благоприятна среда за микробиома на кожата (хидратиращ състав, биомиметични липиди, нормално pH, неантибактериални агенти), за да възстанови биоразнообразието на микробиома 3 часа след нанасяне ( 1) .
Технологията Antalgicine е вдъхновена от успокояваща молекула, която се намира естествено в кожата и помага за облекчаване на сърбежа и дискомфорта.
Текстурата му действа като защитен филм, който се адаптира, предпазва кожата от външни атаки, като същевременно й позволява да диша.
Оптимизира оздравителния процес
Новият оптимален възстановяващ комплекс* съдържа 3 допълващи се биомиметични овлажняващи и възстановяващи активни съставки (полиглутаминова киселина, хиалуронова киселина и ксилоза) и биологично взаимодейства с естествените възстановителни механизми на кожата, за да подобри процеса на заздравяване и регенерация на кожата. Овлажнява кожата, за да внесе влага в околната среда, ключов елемент за оптимизиране на естествения лечебен процес.
Предотвратява пигментационни петна
Комплексът против хиперпигментация с тройно действие предпазва кожата от излагане на UV радиация благодарение на UVA и UVB филтри. В допълнение, той взаимодейства с биологичните механизми чрез инхибиране на синтеза на меланин благодарение на глабридин и олигопептид.

*Заявката за патент е подадена във Франция.

Нанесете върху слабата зона.

Използвайте го два пъти на ден, докато заздравее. Може да се нанася на дебел слой.

  1. Почистете района
  2. Ако белегът продължава, със съгласието на вашия медицински специалист, внимателно го масажирайте.
  3. Ръчен масаж
    Масажирайте цялата си длан по посока на белега.
  4. Масаж с локално триене
    Използвайте пръстите си, за да правите малки кръгови движения върху марката.
  5. Масаж с палпация и търкаляне
    Докоснете мястото, където е белегът, с палеца и показалеца си странично, създавайки гънки по кожата и прокарайте пръсти по зоната.

Не нанасяйте върху отворени рани или течаща кожа. Ако дразненето продължава, консултирайте се с медицински специалист. Ако се излагате на слънце, нанесете слънцезащитен крем върху останалата част от тялото.

Недоносените бебета са изключени.

Aqua/water/eau, c12-15 alkyl benzoate, diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate, homosalate, ethylhexyl methoxycinnamate, ethylhexyl salicylate, ethylhexyl triazone, glycerin, bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyl triazine, butylene glycol, nylon 6/12, cyclopentasiloxane, caprylyl methicone, silica, sodium citrate, mannitol, xylitol, rhamnose, copper sulfate, zinc sulfate, sodium hyaluronate, vitis vinifera (grape) vine extract, asiaticoside, asiatic acid, madecassic acid, ectoin, polyacrylate crosspolymer-6, hydroxyethyl acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, dicaprylyl carbonate, 1,2-hexanediol, caprylyl glycol, dimethicone/vinyl dimethicone crosspolymer, cyclomethicone, stearalkonium hectorite, laureth-3, polysorbate 60, sorbitan isostearate, hydroxyethylcellulose, propylene carbonate, acetyl dipeptide-1 cetyl ester, bht, potassium sorbate, tocopherol, citric acid. [bi 689].

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук