Curaprox 5460 Ultra Soft Recycled Edition Toothbrush 2 бр
-10%

Curaprox 5460 Ultra Soft Recycled Edition Toothbrush 2 бр

Четка за зъби за възрастни от рециклирани материали с дизайн на тропическа гора

код на продукта: 063310
миг наличност (на склад)

Curaprox 5460 Ultra Soft Recycled Edition Toothbrush Четка за зъби за възрастни, изработена от рециклирани материали с шарки на тропическите гори 2 бр. Всеки малък принос помага за облекчаване на тежестта върху околната среда. Тази дръжка на четка...  още

Препоръчителна цена на дребно  26,78лв.  (13,70€)
24,11лв. (12,33€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7612412431797
Вижте също продукти в тази категория:
Четки за зъби

Curaprox 5460 Ultra Soft Recycled Edition Toothbrush Четка за зъби за възрастни, изработена от рециклирани материали с шарки на тропическите гори 2 бр.

Всеки малък принос помага за облекчаване на тежестта върху околната среда. Тази дръжка на четка за зъби е направена от постиндустриални отпадъци, малка, но значителна стъпка в правилната посока. Дизайнът черпи вдъхновение от тропическите гори и нейната дива природа. Ефектен аксесоар за баня. Тези четки за зъби са резултат от сътрудничество с утвърдени и изгряващи художници от цял ​​свят.

Най-трудният противник на дъската, мекотата на нишките Curen. Изключително меките нишки Curen 5460 образуват невероятно плътна и ефективна почистваща повърхност. След като веднъж опитате четка за зъби CS 5460, никога няма да искате да се откажете от това усещане за чистота. Компактната глава с лек наклон достига до всяко ъгълче на устата.

Произведено в Швейцария.
Не съдържа вредни вещества като бисфенол А (BPA), фталати или азобагрила.

Мийте зъбите си сутрин - вечер и след всяко хранене. След употреба изплакнете главата на четката за зъби обилно, изтръскайте водата и я съхранявайте в изправено положение. Сменяйте четката си за зъби на всеки 3 месеца или по-рано, ако влакната показват износване.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук