Dove Deo Spray Original 48h 150ml

Dove Deo Spray Original 48h 150ml

Дезодорант 48-часова защита от изпотяване с дискретен аромат

код на продукта: 028683
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  10,73лв. (5,49€)

Dove Deo Spray Original 48h Дезодорант 48-часова защита от изпотяване с дискретен аромат 150ml Изберете спрей дезодоранта Dove Original, за да се чувствате сухи и освежени през целия ден. • Осигурява мекота и гладкост за чувствителната кожа на ...  още

8,58лв. (4,39€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 8720181175145
ТЕГЛО: 118gr
Вижте също продукти в тази категория:
Дезодоранти против изпотяване

Dove Deo Spray Original 48h Дезодорант 48-часова защита от изпотяване с дискретен аромат 150ml

Изберете спрей дезодоранта Dove Original, за да се чувствате сухи и освежени през целия ден.

• Осигурява мекота и гладкост за чувствителната кожа на подмишниците

• Съдържа ¼ хидратиращ крем за нежни и красиви подмишници

• Намалява раздразненията в зоната на подмишниците, вследствие на бръсненето

• Осигурява 48-часова защита против изпотяване

• Дискретен аромат, придаващ усещане за чистота и свежест през целия ден

Отделяме много време в грижа за кожата и косата, но забравяме деликатната зона на подмишниците, която също така се нуждае от грижи и внимание. Имаме добри новини за Вас! Благодарение на спрей дезодоранта против изпотяване Dove Original, кожата на Вашите подмишници ще получи необходимите внимание и грижи - бързо и ефективно, осигурявайки 48-часова защита против изпотяване, както и усещане за мекота и гладкост. Дезодорантите против изпотяване на Dove намаляват раздразненията, появили се в зоната на подмишниците, вследстиве на бръсненето.

Спрей дезодорантът Dove Original съдържа ¼ хидратиращ крем, който доказано осигурява на кожата на подмишниците гладкост и мекота, само след 5 дни употреба. Подобно на останалите продукти от серията Dove Original, настоящият спрей дезодорант притежава дискретен аромат, който осигурява усещане за свежест и чистота през целия ден.

Изпробвайте спрей дезодоранта против изпотяване Dove Original в съчетание с любимия и характерен аромат Dove Original!

Уверете се, че кожата ви е напълно суха. След това разклатете антиперспиранта и вдигнете ръката над главата, като пръскате една по една подмишница. Дръжте флакона на около 15 см от вас (разстояние до лактите) и напръскайте за около две секунди.

ВНИМАНИЕ: Не използвайте върху наранена кожа.
Прекратете употребата, ако възникне дразнене. Не вдишвайте съдържанието. Използвайте кратки спрейове в добре проветриво помещение. Избягвайте продължително пръскане. Не пръскайте близо до очите. Следвайте инструкциите за употреба. ОПАСНОСТ: Изключително запалим аерозол. Контейнер под налягане: Може да се пръсне при нагряване. Пазете от топлина, горещи повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване. Не пушете. Не пръскайте близо до пламък или друг източник на запалване. Не пробивайте и не изгаряйте дори след употреба. Да се пази от слънчевите лъчи. Не излагайте на температури над 50°C. Далеч от деца.

Butane, Isobutane, Propane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Cyclopentasiloxane, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Helianthus Annuus Seed Oil, C12-15 Alkyl Benzoate, BHT, Octyldodecanol, Dimethiconol, Propylene Carbonate, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal.

Спрей дезодорантите нямат PAO, защото не влизат в контакт с атмосферата.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук