DyonMed Ωorixia Test 1 бр

DyonMed Ωorixia Test 1 бр

Тест за самоконтрол за овулация и насочена концепция

код на продукта: 061694
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  8,39лв. (4,29€)

DyonMed Oorixia Test Ovulation & Targeted Conception Self-Monitoring Test 1 бр. Овулацията продължава от 12 до 48 часа, но сте потенциално фертилни до 6-7 дни. С теста Оorixia установете по естествен начин наличието на LH хормон в урината си. Л...  още

8,39лв. ()
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200251203259
Вижте също продукти в тази категория:
Тест за овулация

DyonMed Oorixia Test Ovulation & Targeted Conception Self-Monitoring Test 1 бр.

Овулацията продължава от 12 до 48 часа, но сте потенциално фертилни до 6-7 дни. С теста Оorixia установете по естествен начин наличието на LH хормон в урината си.

Лутеинизиращият хормон (LH), подобно на фоликулостимулиращия хормон (FSH), се секретира от предната хипофизна жлеза. FSH насърчава узряването на фоликула в яйчниците, което е необходимо за производството на естроген. С повишаване на нивата на естроген се произвежда лутеинизиращ хормон (LH). Високите нива както на FSH, така и на LH са необходими за възникване на овулация и за трансформиране на фоликула в жълто тяло, процес, известен като лутеинизация. След овулацията LH поддържа жълтото тяло, което синтезира прогестерон. Ако не настъпи бременност, жълтото тяло се разпада след около 10 дни.

Като знаете кога сте фертилни, можете да се стремите към бременност или да идентифицирате тези дни за по-добро планиране.

  1. Отстранете цветната капачка от теста.
  2. Поставете теста във вертикалната струя урина за най-малко 10 секунди.
  3. Проверете дали C (контролната) линия се е появила и прочетете резултата след 3-5 минути.

Тълкуване на резултатите:

  • Положителен: Интензитетът на цвета на тестовата линия („T“) е същият или по-силен от този на контролната линия („C“). Резултатът от теста означава, че концентрацията на LH в урината е висока. Пробата е на ниво "LH вълна".
  • Отрицателен: Контролната линия („C“) се появява в тестовия прозорец, но тестовата линия (T) не се вижда. Интензитетът на цвета на тестовата линия (“T”) е по-слаб от този на контролната линия (“C”). И двата резултата означават, че концентрацията на LH в пробата от урина е на изходното ниво (базова линия = преди овулация или късно след овулация).
  • Невалиден: Тестът е невалиден, ако контролната линия не се вижда след пет минути. Тестът е неуспешен или тестовата процедура не е спазена правилно. Проверете тестовата процедура и повторете определянето с ново тестово устройство.
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук