Healthia Superior Cranberry 5040mg High Potency 90tabs

Healthia Superior Cranberry 5040mg High Potency 90tabs

Хранителна добавка с титриран високоефективен екстракт от червена боровинка за профилактика и защита на пикочната система

код на продукта: 062283
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  32,84лв. (16,80€)

Healthia Superior Cranberry 5040mg High Potency Хранителна добавка с титриран високоефективен екстракт от червена боровинка за профилактика и защита на пикочната система 90tabs Healthia Superior Cranberry помага за предотвратяване на бактериална и...  още

28,25лв. (14,45€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200131350820

Healthia Superior Cranberry 5040mg High Potency Хранителна добавка с титриран високоефективен екстракт от червена боровинка за профилактика и защита на пикочната система 90tabs

Healthia Superior Cranberry помага за предотвратяване на бактериална инфекция, UTI или цистит. Укрепва имунната система и действа като лек естествен антисептик*.

Червената боровинка е плодът (Vaccinium Macrocarpon), известен още като Червена боровинка. Богат е на проантоцианидини, антоцианини (антиоксиданти), органични киселини, витамини, минерали и растителни фибри. Приготвен е от висококачествен титруран екстракт от плодове, за да съдържа органични киселини, които допринасят за доброто здраве на пикочната система и е стандартизиран под формата на таблетки, за да се избегне киселия вкус на плода.

Червената боровинка е изследвана задълбочено от няколко години и е известна със своите полезни свойства за здравето на пикочните пътища. Наситеният и интензивен червен цвят на зрелия плод свидетелства за наличието на силни антиоксидантни вещества като проантоцианидините, на които дължи свойствата си.

В проучвания е използван както при огнища на инфекции на пикочните пътища с остри симптоми, така и при повтарящи се инфекции на пикочните пътища. Създава киселинна среда в пикочния мехур, като значително намалява възможността микробите да полепнат по стените. В допълнение, бактериалното натоварване в зоната е значително по-ниско, което води до намаляване на симптомите.

Не съдържа синтетични оцветители, хранителни добавки, подобрители на вкуса, млечни продукти, сол и мая.

* Горната информация за съставките на продукта и потенциалните ползи за здравето са резултати от проучвания. Те не представляват становище на EFSA.


Инструкции за употреба

Да се ​​приема за предпочитане с храна.

Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 до 3 таблетки дневно с чаша вода.


Противопоказания-Взаимодействия

Прекомерната консумация може да причини стомашно разстройство и диария и може да увеличи риска от камъни в бъбреците при предразположени индивиди.

Препоръчително е да се избягва употребата при лица под 18 години, бременни или кърмещи жени.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Произведено в съоръжения, които работят с алергенни материали.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 6186/23.01.2013г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук