Laborest Tiobec 400, 40tabs

Laborest Tiobec 400, 40tabs

Хранителна добавка с мултивитамини и алфа-липоева киселина за доброто функциониране на нервната система със силни антиоксидантни свойства

код на продукта: 038396
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  50,73лв. (25,95€)

Laborest Tiobec 400 Хранителна добавка с мултивитамини и алфа-липоева киселина за добро функциониране на нервната система със силни антиоксидантни свойства 40 таблетки Таблетки с Fast-Slow технология, съдържащи α-липоева киселина, фолиева киселина...  още

50,73лв. (25,95€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5214001346042
ТЕГЛО: 80gr
Вижте също и продуктите в категориите:
При стрес, При депресия, Нервна система

Laborest Tiobec 400 Хранителна добавка с мултивитамини и алфа-липоева киселина за добро функциониране на нервната система със силни антиоксидантни свойства 40 таблетки

Таблетки с Fast-Slow технология, съдържащи α-липоева киселина, фолиева киселина, витамини от групата В, витамин Е и витамин С. Благодарение на своите антиоксидантни, противовъзпалителни, аналгетични, невротрофични и невропротективни ефекти, те допринасят за защитата на клетки от оксидантния стрес, действат при източника на проблема и спомагат за регенерирането на увредения нерв.

Идеален за лечение на синдром на карпалния тунел.

α-Липоева киселина (тиоктова киселина) е важен ензимен кофактор в цикъла на Кребс, метаболитен процес, чрез който клетките произвеждат АТФ (аденозин трифосфат), една от основните молекули, участващи в енергийния метаболизъм на нашето тяло. Добрата поносимост го прави подходящ за употреба от хора от всички възрасти.

Витамин C и витамин E помагат за защитата на клетките от оксидативен стрес.
Витамините B1, B2, B6 и B12 допринасят за нормалното функциониране на нервната система.

Технология FAST-SLOW
Изключителната производствена технология на Tiobec® FAST-SLOW гарантира постепенно контролирано освобождаване на α-липоева киселина. Осигурява бързо освобождаване на 50% от α-липоевата киселина и бавно освобождаване на останалите 50%, подобрявайки нейната ефективност и удължавайки нейното действие.

FILM технология
Благодарение на тази технология се постига добра поносимост, в резултат на което таблетките могат да се приемат на празен стомах, подобрявайки усвояването.


Инструкции за употреба

За предпочитане е да се приема на празен стомах (поне 30 минути преди хранене или 3 часа след него). За постигане на максимален ефект от технологията "БЪРЗО-БАВНО" на освобождаване на съставките се приема по 1 таблетка сутрин и 1 вечер, с интервал от около 10 часа.


Дозировка

Възрастни: 2 таблетки дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Да не се приема от бременни жени.

В редки случаи липоевата киселина може да причини хипогликемия.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако кърмите, приемате глюкозопонижаващи или други лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознаване EOF: 12192/06-02-2018.. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук