Lamberts Evening Primrose & Starflower Oil 1000mg, 90caps
-10%

Lamberts Evening Primrose & Starflower Oil 1000mg, 90caps

Високоефективна хранителна добавка с масло от вечерна иглика и пореч за симптоми на менопауза Противовъзпалително

код на продукта: 050272
скоро наличен продукт

Lamberts Evening Primrose & Starflower Oil Високоефективна хранителна добавка с масло от вечерна иглика и пореч за симптоми на менопауза Противовъзпалително 1000 mg, 90 капсули Този продукт съчетава масло от вечерна иглика с масло от семена на зве...  още

Препоръчителна цена на дребно  73,31лв.  (37,50€)
Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148402280
ТЕГЛО: 155gr
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Lamberts Evening Primrose & Starflower Oil Високоефективна хранителна добавка с масло от вечерна иглика и пореч за симптоми на менопауза Противовъзпалително 1000 mg, 90 капсули

Този продукт съчетава масло от вечерна иглика с масло от семена на звезден цвят (пореч), за да се получи смес, която е по-богата на G-линолова киселина (GLA) от G-линоловата киселина, която маслото от вечерна иглика осигурява само по себе си.

GLA е прекурсорното вещество на особено важен простагландин на PGE1, който участва в множество важни биологични функции. Простагландините са хормони, които контролират и регулират голям брой биологични процеси, включително вазодилатация, съдова пропускливост, адхезия на тромбоцитите и възпаление.

Въпреки факта, че тялото може да произвежда GLA от линолова киселина (Омега 6 мастната киселина, открита в растителните масла), това превръщане често се забавя или дори напълно се инхибира. Поради тази причина диетичният източник на GLA може да бъде полезен за тялото, за да заобиколи процеса на преобразуване, което се потвърждава от няколко клинични проучвания, в които добавянето на GLA е доказано полезно в определени случаи. GLA има противовъзпалителен ефект и помага при състояния като артрит. Освен това успокоява кожни раздразнения, напр. екзема и дерматит и облекчава симптомите на предменструален синдром/ПМС.

Всяка капсула Lamberts Extra High Potency EPO също така осигурява 10 mg витамин Е, който помага* за защита на клетките от оксидативен стрес.

Този продукт осигурява приблизително 50% повече GLA на капсула в сравнение с подобни по размер капсули с масло от вечерна иглика.

* (ЕС) бр. 432/2012 г


Инструкции за употреба

Да се приема за предпочитане след хранене.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Тази добавка трябва да се дава на епилептици само под наблюдението на лекар.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 108257/17.12.2014г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

Дозировка: 1 до 3 капсули дневно. Не превишавайте препоръчителната дневна доза

Съхранение: Да се съхранява на хладно и сухо място и да се пази от светлина. Дръжте далеч от деца.

Алергии: Няма.

Предпазни мерки: Тази добавка трябва да се прилага при епилептици само под наблюдението на лекар. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на балансираната диета. Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания. Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.

Хранителна информация

На капсула

Evening Primrose Oil with Starflower Oil

1000mg

providing:Gamma Linolenic Acid (GLA)

120mg

Vitamin E

10mg

Съставки, използвани в капсулата: масло от вечерна иглика (65%), масло от звезден цвят (35%), обвивка на капсулата (модифицирано нишесте, глицерол, желиращ агент: карагенан), витамин Е (dl-α-токоферол ацетат).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук