Lamberts Neuro-Guard 60tabs
-12%

Lamberts Neuro-Guard 60tabs

Хранителна добавка с висока концентрация на витамин В комплекс за нормалната функция на нервната система

код на продукта: 061798
Само един продукт е наличен!

Lamberts Neuro-Guard Висока концентрация Витамин В комплекс Хранителна добавка за нормална функция на нервната система 60 таблетки Lamberts Neuro-Guard е специално разработен комплекс от витамини B, който осигурява изключително големи количества в...  още

Препоръчителна цена на дребно  58,65лв.  (30,00€)
51,61лв. (26,40€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5055148414504

Lamberts Neuro-Guard Висока концентрация Витамин В комплекс Хранителна добавка за нормална функция на нервната система 60 таблетки

Lamberts Neuro-Guard е специално разработен комплекс от витамини B, който осигурява изключително големи количества витамини B1 (тиамин), B6 ​​(пиридоксин) и B12 (метилкобаламин). Изборът на специфичните витамини от група В, както и изборът на съответните концентрации се основава на литературни доклади за ролята, която играят за нормалното функциониране на нервната система.
По-конкретно, всяка таблетка Neuro-Guard осигурява:

100mg Витамин В1 (тиамин)
Една от най-основните биологични роли на тиамина е неговият принос за нормалното функциониране на метаболитните процеси, насочени към производството на енергия. Тиаминът участва в метаболитни реакции като тиамин пирофосфат, който е неговата биологично активна форма. Тиамин пирофосфатът е кофактор на четири ензима, които играят ключова роля в метаболизма на въглехидратите и аминокиселините с разклонена верига. Освен метаболитната си роля, тиаминът допринася за нормалното функциониране на нервната система, тъй като участва в синтеза на ацетилхолин.
12 mg витамин B6 (пиридоксин)
Витамин В6 участва в повече метаболитни реакции от всеки друг витамин от В комплекса, като участва в повече от 4% от всички ензимни реакции в тялото. Целостта на метаболитните процеси е предпоставка за нормалното функциониране на системите на тялото, особено на тези с високи енергийни нужди, като нервната система. Поради тази причина пиридоксинът допринася за нормалното функциониране на нервната система. Заслужава да се отбележи, че концентрацията от 12 mg пиридоксин е по-ниска от дневната поносима доза и следователно Neuro-Guard може да се прилага безопасно за дълги периоди от време.
1000 μg витамин В12 (като метилкобаламин)
Витамин B12 заема видно място сред витамините, тъй като играе централна роля в основните органични функции. Сред тях той участва в синтеза на ДНК и миелин, като играе роля в процеса на делене на клетките и по този начин допринася за нормалното функциониране на нервната система. Lamberts Neuro-Guard осигурява впечатляваща концентрация от 1000 µg B12 на таблетка, концентрация, използвана при лечението на витаминен дефицит. Съдържащият се в Neuro-Guard B12 е под формата на метилкобаламин, тъй като това е метаболитно активната форма на витамин B12 и формата с максимална абсорбция и бионаличност.

Инструкции за употреба

Да се ​​приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се ​​съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 52094/30.04.2024г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук