Medisei Time Eraser Caviar Eye Cream 30ml
-15%

Medisei Time Eraser Caviar Eye Cream 30ml

Богат лифтинг, стягащ и подхранващ околоочен крем против стареене с екстракт от хайвер и метален апликатор за лек масаж

код на продукта: 062226
Само две продукти са на разположение!

Medisei Time Eraser Caviar Eye Cream Anti-Aging Лифтинг, стягащ и подхранващ околоочен крем с екстракт от хайвер, подходящ за зряла кожа и метален инструмент за масаж 30 ml Caviar Eye Cream на Time Eraser е богат крем с екстракт от хайвер, който п...  още

Препоръчителна цена на дребно  51,89лв.  (26,54€)
44,09лв. (22,55€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200312243866

Medisei Time Eraser Caviar Eye Cream Anti-Aging Лифтинг, стягащ и подхранващ околоочен крем с екстракт от хайвер, подходящ за зряла кожа и метален инструмент за масаж 30 ml

Caviar Eye Cream на Time Eraser е богат крем с екстракт от хайвер, който помага за повдигане, стягане и подхранване на деликатната кожа на очите.

Комбинацията от пептиди с иновативни биоактивни съставки, които съдържа, се бори с линиите, бръчките, торбичките и тъмните кръгове още от първата седмица на приложение, като същевременно намалява усещането за подпухналост в зоната около очите.

Ползи от основните активни съставки:

  • Хайвер: Укрепва структурата на клетъчните мембрани, предпазва вътрешността на клетките от окисляване и забавя процеса на стареене, като същевременно овлажнява кожата и укрепва функцията на епидермалната бариера. Спомага за регенериране, подхранване и регенериране на кожата. Допринася за стимулиране на производството на колаген, попълване на обема на кожата, повишаване на нейната еластичност и подобряване на неравностите по кожата. Има антиоксидантно и стягащо действие, а благодарение на свойствата си против стареене, „пачият крак” е видимо намален.
  • Timecode™: Патентовано биомиметично липидно декодиране на механизма на стареене, което допринася за създаването на колаген, предпазва кожата от ендогенни фактори, които причиняват стареене и озарява кожата, което води до забележимо намаляване на признаците на времето.
  • Пантенол: Дълбоко овлажнява и в същото време запазва естествената влажност на кожата. Предлага ефект против стареене, допринася за обновяването на клетките, подобрява текстурата на кожата.
  • Масло от ший: Има важни свойства против стареене, заздравяване, подхранване, омекотяване и регенериране. Подобрява производството на колаген и еластичността на кожата, помага за поддържане на естествената влажност и изглажда бръчките.
  • Хиалуронова киселина: Овлажнява роговия слой, повишава еластичността на кожата, допринася за локално изпъване на кожата, изглаждане на повърхността й и помага за намаляване на фините линии и бръчки

Характеристики:

  • Идеален за зряла и взискателна кожа
  • Без глутен
  • Офталмологично тестван
  • Дерматологично тестван върху чувствителна кожа
  • В безвъздушна опаковка, предотвратяваща окисляването на формулата

Опаковката съдържа метален уред за масаж на зоната около очите. Системната му употреба спомага за намаляване на отока и подпухналостта около очите. В същото време стимулира микроциркулацията, като същевременно дава усещане за облекчение и подмладяване.

Върху чиста и суха кожа сутрин и вечер нанасяйте околоочен крем с хайвер на Time Eraser, като масажирате леко с металния инструмент, приложен в опаковката.

Дозировка: Натиснете дозиращата помпа веднъж, за да освободите препоръчителната доза.

Предпазни мерки:

  • Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от деца
  • Външна употреба

Aqua (Water), Dicaprylyl Ether, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Nonanoate, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Olus Oil (Vegetable Oil), Glycerin, Panthenol Hydroxypropyl Guar, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Piscum Ovum (Fish Eggs) Extract, Dunaliella Salina Extract, Pantolactone, Palmitoyl Glycine, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-5, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polyglyceryl-6 Tristearate, Polyglyceryl-10 Stearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Dimethicone, Parfum (Fragrance), Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Benzoic Acid, Sodium Benzoate, Dehydroacetic Acid, Potassium Sorbate.

Съставките, посочени на страницата на конкретния продукт, подлежат на промяна. Преди да използвате продукта, ви съветваме да проверите списъка на съставките върху опаковката.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук