Natures Plus Promo Magnesium Dyno-Mins 300mg, 90tabs & Подарък Vitamin B-Complex with Rice Bran 90tabs
-17%

Natures Plus Promo Magnesium Dyno-Mins 300mg, 90tabs & Подарък Vitamin B-Complex with Rice Bran 90tabs

Хранителна добавка с магнезий и пребиотици за добро нервно и мускулно здраве, кости и зъби и комплекс от витамин В. Хранителна добавка за добро здраве на нервната и имунната система Против умора

код на продукта: 062135
миг наличност (на склад)

Natures Plus Promo Magnesium Dyno-Mins 300 mg, 90 таблетки и подарък Витамин В-комплекс с оризови трици 90 таблетки Пакетът включва:
Natures Plus Magnesium Dyno-Mins 300 mg хранителна добавка с високо усвоим магнезий и пребиотици за добро н...  
още

Препоръчителна цена на дребно  70,58лв.  (36,10€)
58,57лв. (29,96€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5204217971794

Natures Plus Promo Magnesium Dyno-Mins 300 mg, 90 таблетки и подарък Витамин В-комплекс с оризови трици 90 таблетки

Пакетът включва:
Natures Plus Magnesium Dyno-Mins 300 mg хранителна добавка с високо усвоим магнезий и пребиотици за добро нервно и мускулно здраве, кости и зъби 90 таблетки

Всяка таблетка съдържа 300 mg елементарен органичен магнезий. Dyno-Mins система за максимална абсорбция и бионаличност. Киселиноустойчиво покритие на таблетката, за освобождаване на магнезий директно в тънките черва.

Магнезият (подобно на фосфора и калция) е от съществено значение за поддържането на костите и зъбите и заедно с калция регулира мускулната активност. Магнезият е мускулен релаксант, докато калцият е мускулен стимулант. Магнезият е необходим за метаболизма и синтеза на протеини, за активиране на голям брой ензими и за преминаване на натрий и калий през целевите мембрани.

Адекватните нива на магнезий в кръвта защитават сърдечно-съдовата система и предотвратяват сърдечни аритмии и евентуално инсулти. Приеман като добавка, магнезият може да помогне при безсъние, предменструален синдром, спазми и сърдечно-съдови проблеми, като хипертония или стенокардия, дължащи се на спазми на коронарните артерии.

Според изтъкнати американски кардиолози магнезият също:

  •  Помага на сърцето да избута по-голям обем кръв в артериите, без да е необходим допълнителен кислород
  •  Отпуска стеснените съдове, което позволява на кръвта да тече по-свободно
  •  Предотвратява слепването на тромбоцитите, като по този начин увеличава шансовете за образуване на кръвни съсиреци и запушване на артериите
  •  Понижава лошия (LDL) и увеличава добрия (HDL) холестерол

Освен това добавките с магнезий помагат на диабетици тип II (неинсулинозависими) за регулиране на по-лесно захарта си, позволявайки намаляване на антидиабетните лекарства и в някои случаи спиране (това трябва да стане със съдействието на лекуващия лекар).

Магнезият оздравява емайла на зъбите, като същевременно е важен за плътността на костната маса и се дължи на остеопорозата. Без достатъчно магнезий не може да се задържи достатъчно калций в костите, които по този начин стават по-крехки и спомагателни за остеопороза. Магнезият, от друга страна, поддържа калция в разтвора, предотвратява образуването на камъните в бъбреците и жлъчката.

И накрая, магнезият помага за подобряване на ефективността на съня, като същевременно намалява склонността на някои хора да скърцат (скърцат) със зъби по време на сън.


Инструкции за употреба

Да се ​​приема за предпочитане с храна.
Време за усвояване: По-малко от 1 час.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Консултирайте се с вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемайте лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Консумацията на магнезий над 400 mg може да причини леки стомашно-чревни смущения при чувствителни индивиди.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 7263/22-01-2020. Номерът на съобщението не замества разрешение за търговия от EOF. Този продукт не се подчинява на процеса на лицензиране.


Natures Plus Витамин В-комплекс с оризови трици Хранителна добавка с витамин В комплекс за добро здраве на нервната и имунната система Против умора 90 таблетки (подарък)

Natures Plus Vitamin B-Complex с оризови трици е хипоалергенна формула на B комплекс, в обогатена основа с оризови трици.

Съдържанието на повечето витамини от група В е от 10 до 50 mg. Витамините от група В имат съществено значение за много метаболитни и биохимични функции на тялото. Няколко от витамините от групата В резултат на нормалната имунна функция в борбата с умората и умората, както и за поддържането на нормалната психологическа функция.

Също така, те са важни за нормалното функциониране на метаболитните процеси, насочени към производството на енергия.


Инструкции за употреба

Да се ​​приеме за предпочитане между храненията.


Дозировка

Възрастни: 1 таблетка дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Противопоказно е да се приема едновременно с антиацидни лекарства, както и с антибиотици, тъй като като може да се насърчи абсорбцията му.

Продължителният прием на Витамин B6 (100mg/den) може да доведе до появата на изтръпване (изтръпване) на крайниците (което отшумява при спиране на приема на витамина).

Този продукт не трябва да се приема от бременни и кърмещи жени.

Предпазни мерки

Приемът на витамин В комплекс може да доведе до пожълтяване на урината. Това е безвредно и показва елиминирането на излишния витамин B2 (рибофлавин) от тялото.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 7262/22-01-2020. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук