Natures Plus Source of Life Gold Energy Shake 442g

Natures Plus Source of Life Gold Energy Shake 442g

Хранителна добавка с мултивитамини, минерали и микроелементи с билков екстракт против умора и умора с антиоксидантна защита за енергия и имунен стимул с прах с вкус на тропически горски плодове

код на продукта: 024614
миг наличност (на склад)

Препоръчителна цена на дребно  196,22лв. (100,37€)

Natures Plus Source of Life Gold Energy Shake Мултивитамини, минерали и микроелементи Хранителна добавка с билков екстракт Против умора и умора с антиоксидантна защита за енергия и имунитет Прах с вкус на тропически горски плодове 442g Формулата н...  още

158,92лв. (81,29€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 0097467307483

Natures Plus Source of Life Gold Energy Shake Мултивитамини, минерали и микроелементи Хранителна добавка с билков екстракт Против умора и умора с антиоксидантна защита за енергия и имунитет Прах с вкус на тропически горски плодове 442g

Формулата на източника на живот под формата на прах за създаване на напитка. Уникална формула с 56 различни натурални съставки. Съдържа: витамини, минерали, биофлавоноиди, ненаситени мастни киселини, ензими, нуклеинови киселини (РНК, ДНК), хлорофил, спирулина, женшен и др. Формулата дава незабавен тонизиращ - подмладяващ ефект. Съдържа и протеин (35%) от чиа, ориз, грах и ленено семе. С прекрасен вкус на тропически горски плодове. Още повече естествени съставки (над 200), включително витамини D3 и K2, океански водорасли, микроводорасли и органични лечебни гъби, плодове, супер-плодове и ядки от пълния спектър от цветове, омега мастни киселини, детоксикиращи, против стареене и пълна гама пробиотици и естествени ензими. Антиоксидантна сила на доза: 2500 ORAC.

С 56 различни естествени съставки като витамини, минерали, биофлавоноиди, ненаситени мастни киселини, ензими, нуклеинови киселини (РНК, ДНК), хлорофил, спирулина и женшен, той осигурява всички необходими хранителни вещества за балансирана диета без хранителни дефицити. Има силен антиоксидантен ефект на доза, около 2500 ORAC.

Енергийната подкрепа е осигурена с биотин, магнезий и витамин B1, които допринасят за нормалния метаболизъм и с фолиева киселина, ниацин и витамини B12, B6 и C, които помагат за намаляване на умората и умората, заедно с изобилието от съдържащи се аминокиселини.

Мозъчната функция се подобрява от йод и цинк. В допълнение, те допринасят за нормалната когнитивна функция и здрави стави заедно с витамин С, който допринася за нормалното образуване на колаген.

Освен това предпазва костите с калций, магнезий, манган, витамин D и цинк, които са необходими за тяхната поддръжка.

И накрая, укрепва имунната система с мед, витамин А, селен, витамин B12, B6, C, D и цинк, които допринасят за нейната нормална функция и с антиоксиданти за борба със свободните радикали.


Инструкции за употреба

Да се ​​приема за предпочитане след хранене в чаша мляко или сок.
Разбъркайте или разбийте добре, докато напитката стане кремообразна.
Време за усвояване: По-малко от 30 минути.


Дозировка

Възрастни: Една лъжица от опаковката (34g) дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Хората, приемащи лекарства с антикоагуланти, трябва да уведомят своя лекар, преди да приемат препарата.

Може да се види жълт цвят на урината от метаболизма на витамин B2. Това е нормален страничен ефект, който изчезва при спиране на лекарството.

Този продукт не е предназначен за превенция, лечение или лечение на човешки заболявания.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна или кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF:. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук