Neostrata Skin Active Repair Exfoliating Wash 125ml

Neostrata Skin Active Repair Exfoliating Wash 125ml

Нежен ексфолиращ почистващ препарат за лице под формата на пяна

код на продукта: 060294
Само един продукт е наличен!

Neostrata Skin Active Repair Exfoliating Wash Нежна ексфолираща пяна за почистване на лице 125 ml Пенообразуващ почистващ препарат без сапун с поли-хидрокси-киселини (PHA) като малтобионова киселина, известна със способността си да ексфолира и пре...  още

Препоръчителна цена на дребно  88,01лв.  (45,02€)
88,01лв. (45,03€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3574661762241
Вижте също и продуктите в категориите:
Почистващи пяни и кремове, Ексфолианти, Грижа за лицето

Neostrata Skin Active Repair Exfoliating Wash Нежна ексфолираща пяна за почистване на лице 125 ml

Пенообразуващ почистващ препарат без сапун с поли-хидрокси-киселини (PHA) като малтобионова киселина, известна със способността си да ексфолира и премахва замърсяванията от порите, предлагайки гладка текстура и сияен външен вид. Концентрираният комплекс от билки алое и лайка, както и съдържащите се в него екстракти от краставица и розмарин ревитализират и обновяват кожата. Ефективно премахва излишното омазняване и грим, без да причинява сухота и е специално проектирано да балансира рН на кожата.

  • Съдържа ексфолиращи поли-хидрокси-киселини (PHA)
  • Почиства в дълбочина и отстранява замърсяванията от порите
  • Подходящ за всеки тип кожа
  • Без сапуни, без аромат

Показан е за кожа с неравномерна текстура и разширени пори и подготвя за последващата грижа.

Skin Active Collection – намаляване на бръчките и фините линии

Премиум линия от продукти, предназначени за максимална, видима ефективност и включва активни формули с резултати, които продължават да се засилват с времето. Съдържа полезни съставки, често комбинирани в „комплекси“, за да се бори с множеството проблеми на стареенето.

Тази специализирана линия включва продукти, които се фокусират върху коригиране и стягане. Продуктите са предназначени да помогнат за намаляване на появата на мимически линии и бръчки и да се борят със загубата на стегнатост и отпуснатата кожа. Всеки продукт е проектиран с мощни, висококачествени, фокусирани върху производителността съставки, които осигуряват доказани резултати, като ретинол, аминофил и неоглюкозамин.

Науката за регенерацията на кожата

Neostrata се определя като комбинация от думите "Neo", което означава "нов" и "Strata", което означава "слоеве кожа" и перфектно отразява нашата философия за грижа за кожата и науката за обновяване на кожата. Основателите на Neostrata въвеждат науката за предотвратяване на стареенето през 1974 г. с откриването на регенеративните свойства на А-хидрокси киселините (AHA). Днес Neostrata продължава да инвестира в науката за регенерацията на кожата с публикувани изследвания и разработването на нови формули с множество действия.

Нанесете върху мокра кожа, като нежно масажирате цялото лице.
Изплакнете обилно с вода.

Използвайте два пъти дневно.

Aqua/Water/Eau, Gluconolactone, PEG-8, Decyl Glucoside, PEG-8 Dimethicone, Ammonium Hydroxide, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Maltobionic Acid, Arginine, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Althaea Ocinalis Root Extract, Rosmarinus Ocinalis (Rosemary) Leaf Extract, Rosa Damascena Flower Oil, Glycerin, Propylene Glycol, Triethyl Citrate, Caprylyl Glycol, Methyldihydrojasmonate, Ethylene Brassylate, Polysorbate 20, Sodium Bisulfite, Chlorphenesin, Phenoxyethanol.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук