Neubria Charge Energy 60caps

Neubria Charge Energy 60caps

Хранителна добавка за намаляване на умората и повишаване на умствената и физическата ефективност

код на продукта: 039927
Само четири продукти са на разположение!

Препоръчителна цена на дребно  48,78лв. (24,95€)

Neubria Charge Energy Хранителна добавка за намаляване на умората & Увеличете умствената и физическата ефективност с 60 капс Енергия & Бдителност Neubria Charge е специално проектиран за хора, които искат да намалят умората и да увеличат умстве...  още

43,85лв. (22,43€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5060552880562
ТЕГЛО: 185gr

Neubria Charge Energy Хранителна добавка за намаляване на умората & Увеличете умствената и физическата ефективност с 60 капс

Енергия & Бдителност

Neubria Charge е специално проектиран за хора, които искат да намалят умората и да увеличат умствената и физическата си работа, без страничните ефекти на кофеина. Съдържа смес от билки "Charge up" със специализирани билки за непрекъснато освобождаване на енергия от напълно естествени стимуланти. Богата на активни съставки, билковата смес "Charge up" осигурява енергия от сутрин до вечер с четири вида женшен, гуарана, енергийна смес от витамини от група В и теанин, които подпомагат здравословния енергиен метаболизъм, физическото представяне и имунната система. .

ОТКРИЙТЕ СИЛАТА НА НОВИНСКИТЕ СЪСТАВКИ

Гуарана: Той е естествен източник на кофеин, без странични ефекти. Мощен екстракт, който доказано поддържа физическа и психическа жизненост, подобрява вземането на решения и регулира нервната система, без да се чувства сринат, треперещ или нервен.

Корейски женшен: Един от най -често срещаните видове женшен, използван от хиляди години за лечение на слабост и умора. Той поддържа когнитивните способности и паметта и помага за поддържане на умствените способности след умора. Признат от Европейската агенция по лекарствата, доказаната му ефективност го прави задължителен във всяка естествена енергийна добавка.

Американски женшен: Той има невропротективни свойства и поддържа когнитивната функция. Контролираните проучвания показват, че той допринася положително за подобряване на паметта, времето за реакция и спокойствието.

Сибирски женшен: Това е адаптогенна билка - вещество, което увеличава способността да се адаптира към фактори на околната среда като физически или емоционален стрес. Проучванията показват, че увеличава енергията, намалява умората и подобрява спортните постижения. Подпомага физическото здраве, възстановяването и умствените постижения.

Перуански женшен (Мака): Клиничните изпитвания показват, че той има благоприятен ефект върху стимулирането на енергията на тялото и здравето на мозъка, което включва подобряване на умствената функция и настроението.

Екстракт от какао: Той има високо съдържание на полифеноли, които имат стимулиращи и неврозащитни свойства.

Зелен чай: Мощен антиоксидант, който предпазва тялото от свободните радикали и подобрява енергията и бдителността.

Теанин: Тази аминокиселина помага за намаляване на страничните ефекти на кофеина, като същевременно допринася за цялостната бдителност. Той е идеалното допълнение към енергийна добавка с високо съдържание на кофеин, дори когато се намира естествено в растенията и техните екстракти. Той повишава бдителността, когато се приема с гуарана и помага на нервната система да освободи енергия.

Витамини от група B: Витамините В6, В12, ниацин и фолиева киселина допринасят за здравословния енергиен метаболизъм и нормалното функциониране на нервната система, като целят по -голяма бдителност и по -високи нива на енергия.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА

  • Обогатен с естествени билки
  • Подходящ за вегани

Neubria Charge е хранителна добавка и не замества балансираната диета. Номер Γν. EOF: 73825 / 16-07-2020.

2 капсули дневно, в идеалния случай 30 минути преди всяка дейност.

Не превишавайте препоръчителната доза. Да не се използва от бременни и кърмещи жени. Не е подходящо за деца. Консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, ако приемате лекарства или имате някакви здравословни проблеми. Този продукт не е предназначен за предотвратяване, лечение или излекуване на човешки болести. Съхранявайте на сухо и хладно място. Дръжте далеч от деца. Нотификационният номер до ОИО не представлява разрешение за търговия от ОИО.

В две капсули:

Ниацин (В3)

20mg

Витамин В6

10mg

Фолиева киселина

200μg

Витамин В12

10μg

Пантотенова киселина (B5)

20mg

L-Теанин

100mg

Екстракт от какао

100mg

Зареждане с билков микс

Смес от билки Charge Up

Guarana extract

2046mg

Maca root extract

254mg

American ginseng extract

254mg

Siberian ginseng extract

594mg

Korean ginseng extract

1312mg

Green tea extract

210mg

КОМПОНЕНТИ

Guarana (4:1) Extract, Capsule Shell (Hydroxy Propyl Methyl Cellulose), L-Theanine, Cocoa Extract, Green Tea Extract, Maca Extract, American Ginseng Root Extract, Siberian Ginseng Extract, Korean Ginseng Extract, Vitamin B5 (as Calcium D Pantothenate), Magnesium Stearate, Vitamin B3 (as Nicotinamide), Vitamin B6 (as Pyridoxine Hydrochloride), Folic Acid (as 5-Methyltetrahydrofolate), Vitamin B12 (as Cyanocobalamin).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук