Nuk First Choice Plus Flow Control 6-18m, 2 бр

Nuk First Choice Plus Flow Control 6-18m, 2 бр

Силиконова биберонка против колики с контрол на потока за всеки вид храна

код на продукта: 061658
миг наличност (на склад)
Nuk

Препоръчителна цена на дребно  9,68лв. (4,95€)

Nuk First Choice Plus Flow Control 6-18m Силиконова биберона против колики с контрол на потока за всяко хранене, 2 опаковки Отделен силиконов биберон с контрол на потока, който позволява на бебетата сами да контролират потока, докато пият. Независ...  още

9,68лв. (4,95€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 4008600382409
Вижте също продукти в тази категория:
Силиконови зърна за бебешки шишета

Nuk First Choice Plus Flow Control 6-18m Силиконова биберона против колики с контрол на потока за всяко хранене, 2 опаковки

Отделен силиконов биберон с контрол на потока, който позволява на бебетата сами да контролират потока, докато пият. Независимо дали искат да пият бавно или бързо, дали храната, която им давате, е течна или гъста. Точно така, както всяко бебе го харесва.

Освен това, биберонът осигурява защита срещу изтичане, благодарение на иновативната Y-образна форма на отвора на биберона, който се отваря само при сукане и расте в зависимост от това колко силно го прави вашето бебе. Заедно с въздушната система против колики на NUK, тя осигурява контролиран поток.

Иновативен
Иновативният биберон NUK е моделиран по подобие на майчината гърда по време на кърмене. Така че дава на езика и челюстта достатъчно пространство и на бебетата усещането, което обичат.

Естествено усещане
Със своята мека лента, върхът на силиконовия биберон пасва на устата на бебето в оптимална позиция спрямо небцето за естествено усещане, докато пие.

Против колики
Системата за освобождаване на въздуха против колики осигурява естествен поток, който помага на вашето бебе да пие, без да поглъща въздух за щастливи коремчета.

Благодарение на изключително естествената си форма, бебетата приемат биберона NUK изключително добре. Това означава, че е особено подходящ както за хранени с шише, така и за кърмени бебета.

Клинично тестван.

Преди първата употреба почистете продукта и след това го поставете във вряща вода за 5 минути. Това е за осигуряване на хигиена. Преди всяка следваща употреба почистете старателно, за да осигурите хигиена. Стерилизирайте според нуждите.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук