Olonea Bacteflora Daily 60caps
-17%

Olonea Bacteflora Daily 60caps

Хранителна добавка с бавно освобождаване с пробиотици, метабиотици и ксило-олигозахариди за баланса на чревния микробиом и доброто функциониране на стомашно-чревната система

код на продукта: 062458
Само две продукти са на разположение!

Olonea Bacteflora Ежедневна хранителна добавка с бавно освобождаване с пробиотици и метабиотици за баланс на чревния микробиом и добра функция на стомашно-чревната система 60 микрокапсули Чревният микробиом се нарушава ежедневно от много фактори. ...  още

Препоръчителна цена на дребно  83,87лв.  (42,90€)
69,52лв. (35,56€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200116289411

Olonea Bacteflora Ежедневна хранителна добавка с бавно освобождаване с пробиотици и метабиотици за баланс на чревния микробиом и добра функция на стомашно-чревната система 60 микрокапсули

Чревният микробиом се нарушава ежедневно от много фактори. Простите ежедневни навици като тютюнопушене и/или прекомерна консумация на алкохол влияят отрицателно върху популациите на полезните чревни микроорганизми. Диетата все още е определящ фактор, тъй като свръхконсумацията на животински продукти и захар при едновременно намален прием на растителни фибри може да причини дисбаланс в чревния микробиом. И накрая, физическото и психическо натоварване (стрес) и напредването на възрастта са още два определящи фактора за популациите на чревния микробиом. Всичко изброено по-горе може да създаде дисбиотични състояния в чревния микробиом и да причини симптоми от страна на стомашно-чревната система или други нарушения, понякога леки, понякога по-интензивни. Допълването с пробиотици за баланса на чревния микробиом и гладкото функциониране на червата е необходимо ежедневно дори и без явни симптоми.

Съставът на Olonea Bacteflora Daily е идеален*:

  • За доброто функциониране на червата
  • За ежедневно допълване на чревния микробиом
  • За лечение на нарушения на чревната флора
  • За подуване на корема
  • За газове
  • За диария при пътуване или диария на пътника

Бактериални щамове:

Комбинация от висока популация от живи бактериални щамове и топлинно инактивирани бактериални щамове в подходящи пропорции, съвместимост и синергично действие, насочени към поддържане здравето на стомашно-чревната система.

Пробиотичните популации са допълнително подобрени благодарение на пребиотиците, които действат като хранителен субстрат и стомашно-устойчивите DR капсули със забавено освобождаване помагат за правилното освобождаване на активните съставки и безопасното придвижване на щамовете през чревния тракт.

Метабиотични щамове:

Метабиотиците са термично инактивирани бактериални клетки, които се разпознават от тялото и допринасят за плавния имунен и възпалителен отговор на тялото.

Опаковка Activ-vial:

Опаковка Activ-vial за ефективна защита на чувствителни бактериални щамове и други компоненти на продукта от кислород, влага, температура и слънчева светлина. Контейнерите Activ-vial са най-безопасният начин за съхранение на съставки, които са чувствителни към влага и високи температури, като например пробиотици.

Характеристики:

  • Подходящо за възраст 3+
  • Без изкуствени подсладители, оцветители или ГМО

* Горната информация за съставките на продукта е резултат от проучвания. Те не представляват становище на EFSA.

Инструкции за употреба

Една капсула дневно с вода след хранене.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула дневно


Противопоказания-Взаимодействия

При едновременно приложение с антибиотик, той трябва да се приема през 3-4 часа

Противопоказан при хора, получаващи имуносупресивна терапия и при хора със синдром на малабсорбция.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се ​​съхранява на сухо и прохладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 18280/21.02.2023г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук