Physiomer Baby Hypertonic Nasal Decongestant Spray 115ml
-7%

Physiomer Baby Hypertonic Nasal Decongestant Spray 115ml

Бебешки хипертоничен назален деконгестантен спрей

код на продукта: 062556
скоро наличен продукт

Physiomer Baby Хипертоничен назален деконгестант спрей Бебе хипертоничен назален деконгестант спрей 115 ml Physiomer Baby hypertonic е натурален деконгестант спрей, който ефективно помага за почистване на носните пътища и допринася за възстановява...  още

Препоръчителна цена на дребно  23,44лв.  (11,99€)
21,80лв. (11,15€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3564300033894
Вижте също и продуктите в категориите:
За уши и нос, Βρεφικά Ρινικά Σπρέι

Physiomer Baby Хипертоничен назален деконгестант спрей Бебе хипертоничен назален деконгестант спрей 115 ml

Physiomer Baby hypertonic е натурален деконгестант спрей, който ефективно помага за почистване на носните пътища и допринася за възстановяването на дишането, като в същото време осигурява облекчение и предлага добро самочувствие по време на сън и хранене. Със 100% морска вода, богата на минерални соли, Physiomer Baby hypertonic освобождава бебето от назална конгестия при настинка, ринит или назофарингит, намалява интензивността и продължителността на назалните симптоми. Physiomer baby hypertonic е специално пригоден за нежно почистване на чувствителния нос на вашето бебе благодарение на мекия си връх (комфортен връх) и ултра-нежния спрей (микродифузия) без пропелентни газове.

Характеристики:

  • 100% морска вода: благодарение на специфичния си производствен процес, PHYSIOMER запазва богатството на минералните соли на морската вода.
  • Physiomer Baby има клинично доказана ефикасност и е доказано, че превъзхожда обикновения физиологичен разтвор.
  • Специално проектирано устройство: Бутилката Physiomer е уникална, с дифузионна система без пропелент, която позволява непрекъснат нежен поток и може да се използва във всички позиции за по-голям комфорт на употреба.

Показан за:

  • Запушен нос
  • Студ
  • ринит
  • Назофарингит

Преди употреба: проверете дали спреят работи правилно.

Препоръчва се измиване (почистване) на носа да се извършва преди хранене, когато детето е будно и спокойно. Поставете бебето върху леко наклонено легло (30°) с глава на една страна (никога назад, за да избегнете риска продуктът да попадне в ларинкса).

  1. Напръскайте малко от разтвора върху ръката си, за да проверите дали температурата е правилна и да свикнете с натиска. Може да напръскате и ръчичката на бебето, за да го успокоите.
  2. Внимателно поставете накрайника в горната ноздра и натиснете силно накрайника веднъж за 1-2 секунди. Оставете разтвора да действа няколко секунди.
  3. Повторете процеса в другата ноздра.
  4. Изправете бебето и издухайте носа му или използвайте устройство за запушване на носа.
  5. След всяка употреба изплакнете дюзата с топла вода и я подсушете старателно.

При назална конгестия поради настинка, ринит и назофарингит: 2 до 3 пъти дневно по 1 впръскване за 1 до 2 секунди във всяка ноздра.

100% natural, undiluted and hypertonic seawater solution (equivalent to 22 g/l of total mineral salts). Sterile and preservative free.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук