Rene Furterer Huile de Douche Enhancing Shower Oil Нежно почиства и обгражда тялото с великолепен аромат 200ml

Rene Furterer Huile de Douche Enhancing Shower Oil Нежно почиства и обгражда тялото с великолепен аромат 200ml

код на продукта: 035943
Само един продукт е наличен!

Препоръчителна цена на дребно  29,33лв. (15,00€)

Rene Furterer Huile de Douche Подобряващо масло за душ нежно почиства и обгражда тялото с великолепен аромат 200 мл Наслаждавайки се на сетивата, душ маслото за душ Rene Furterer 5 Sens нежно почиства и обгражда тялото с вълшебен и неустоим аромат...  още

24,61лв. (12,59€)
Временно изтощен
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 3282770202960
Вижте също продукти в тази категория:
Душ гелове

Rene Furterer Huile de Douche Подобряващо масло за душ нежно почиства и обгражда тялото с великолепен аромат 200 мл

Наслаждавайки се на сетивата, душ маслото за душ Rene Furterer 5 Sens нежно почиства и обгражда тялото с вълшебен и неустоим аромат.

Обогатена с 5 растителни масла, изключително чувствената текстура на блясъка се превръща в богата, изключително кремообразна пяна. Кожата възвръща светлина и блясък, докато текстурата й става мека и копринена.

Маслото от жожоба се противопоставя на екстремни условия, оттам е получило името си "Златото на пустинята". Растителното масло, извлечено от семена от жожоба, е богато на незаменими мастни киселини. Съставът му, много близък до себума, придава забележителен афинитет към кожата и косата. Защитните и възстановяващи свойства на маслото от жожоба върху косата и кожата вече са добре известни и доказани.

Символ на любов и девственост, бадемовото дърво е първото плодно дърво, което цъфти в края на зимата. Това много сладко бадемово растително масло е приятно и оставя кадифен вид и меко усещане върху кожата или косата. Успокояващо и омекотяващо масло от сладък бадем подхранва сухата кожа и косата, като я покрива със защитен филм.

Рициновото масло се отглежда в много тропически и умерени региони. Добродетелите на рициновото масло са многобройни: богато на незаменими мастни киселини, то има лечебни, подмладяващи и овлажняващи свойства за кожата. При суха коса използването на рициново масло насърчава растежа им и им придава блясък и мекота.

Растителното масло от авокадо се използва повече от 8000 години от ацтеките и маите във филтри за забавяне на стареенето и растежа на косата. Богат на незаменими мастни киселини и витамин Е с антиоксидантни свойства, възстановява еластичността, копринената мекота на кожата и подхранва дълбоко сухата коса.

Шафранът е ориенталският трън с червени, жълти или бели цветя. Първоначално е култивиран за оранжевото багрило, осигурено от цветята му. От семената му се извлича масло, много богато на незаменими мастни киселини и витамин Е, което му дава отлична способност да възстановява еластичността, еластичността и хидратацията на кожата. Подхранващата и омекотяваща сила на растителното масло от шафран е идеална за суха коса, която ще възвърне еластичността и блясъка.

Подходящ за честа употреба

Подходящ за всеки тип кожа

Нанесете върху мокро тяло

Разпенете и изплакнете

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук