Terranova Astragalus, Elderberry & Garlic Complex 100veg.caps
-15%

Terranova Astragalus, Elderberry & Garlic Complex 100veg.caps

Хранителна добавка с корен от астрагал, бъз и чесън за укрепване на имунната система

код на продукта: 062368
Само три продукти са на разположение!

Terranova Astragalus, Elderberry & Garlic Complex хранителна добавка с корен от астрагал, бъз и чесън за укрепване на имунната система 100вег.капс. Благоприятно действие за укрепване на имунната система, предпазване от настинки и грипни вируси от ...  още

Препоръчителна цена на дребно  81,00лв.  (41,43€)
68,86лв. (35,22€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5060203791780

Terranova Astragalus, Elderberry & Garlic Complex хранителна добавка с корен от астрагал, бъз и чесън за укрепване на имунната система 100вег.капс.

Благоприятно действие за укрепване на имунната система, предпазване от настинки и грипни вируси от корен от талус, бъз и чесън. В допълнение, коренът на глезена показва антиоксидантна активност и се комбинира с лют червен пипер, оризови трици, маслинови листа и гъба майтаке, обработени по метода на прясно замразено изсушено, така че крайният продукт да запази хранителните качества и вкуса на пресния.

Основни активни съставки:

  • Коренът от астрагал принадлежи към много голямо семейство от храсти и билки и е общ „защитен тоник“ в китайската медицина. Укрепва имунната система, тъй като спомага за поддържане здравето на белите кръвни клетки и действието на интерферона
  • Бъзът (Sambucus nigra) е растение под формата на храст или дърво и достига до 10 метра височина. Среща се и в Гърция като естествено растение във влажни гористи местности. Изследванията подчертават неговата стойност за подсилване на имунната система срещу грипния вирус, благодарение на впечатляващия му флавоноиден профил, който го отличава.
  • Чесънът е тревисто растение, което принадлежи към род Allio и семейство Leirioides или Hyacinthoids. Яденето на чесън може да бъде от полза за здравето на сърдечно-съдовата система, сексуалната жизненост и имунната система. Изглежда също, че има свойства против стареене.
  • Маслиновите листа имат силно антимикробно действие и се борят с бактерии, вируси и гъбички. Активното им вещество елеуропеин укрепва имунната система, като действа като антиоксидант.
  • Боровите арабинолактани са форма на фибри, открити в по-големи количества в иглолистните дървета. Те са разтворими фибри, които хранят чревните бактерии и помагат за активирането на специфични имунни клетки за поддържане на оптималната функция на имунната система.

100% натурален, без добавки.


Инструкции за употреба

Да се ​​приема за предпочитане с храна.

След отваряне съхранявайте продукта в хладилник.


Дозировка

Възрастни: 1-2 капсули на ден.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 74672/19.10.2015г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук