Terranova Bilberry, Lutein & Astaxanthin Complex 50veg.caps
-15%

Terranova Bilberry, Lutein & Astaxanthin Complex 50veg.caps

Хранителна добавка с боровинки, лутеин и астаксантин за подобряване на зрението и защита на очните тъкани

код на продукта: 062394
скоро наличен продукт

Terranova Комплекс от боровинки, лутеин и астаксантин Хранителна добавка с боровинки, лутеин и астаксантин за подобряване на зрението и защита на очната тъкан 50вег.капс. Най-пълната комбинация от билки и суперхрани в цялостна и пълна формула за п...  още

Препоръчителна цена на дребно  72,77лв.  (37,22€)
61,86лв. (31,64€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5060203791803

Terranova Комплекс от боровинки, лутеин и астаксантин Хранителна добавка с боровинки, лутеин и астаксантин за подобряване на зрението и защита на очната тъкан 50вег.капс.

Най-пълната комбинация от билки и суперхрани в цялостна и пълна формула за подобряване на зрението, защита на очните тъкани и предотвратяване на дегенерация на макулата.

Основни активни съставки:

  • Оризовите трици са външното покритие на оризовото зърно и често се отстраняват по време на обработката. Има особено високо съдържание на витамини от група В като тиамин, ниацин и В6, които играят жизненоважна роля в производството на енергия, здравето на сърдечно-съдовата система и предотвратяването на депресия.
  • Витамините А, С и Е допринасят за доброто състояние на имунната система и зрението, за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на кръвоносните съдове, за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на костите, хрущялите, венците, зъбите и кожата. Освен това спомагат за доброто функциониране на метаболитните процеси, насочени към производството на енергия, правилното функциониране на нервната и имунната системи, за защитата на клетките от оксидативен стрес и за намаляване на умората и умората.
  • Астаксантинът принадлежи към семейството на каротеноидите, поради тази причина има ярко оранжев цвят и придава характерния си цвят на храни, които са богати източници на него, като скариди, омари и др. Той е мощен антиоксидант и се свързва с по-здрава кожа , по-голяма издръжливост, здраве на сърцето, намалена болка в ставите и подобрено зрение.
  • Зелето помага за справяне с оксидативния стрес, за защита на тялото и укрепване на нервно-скелетната система, за облекчаване на стомашен дискомфорт и поддържане на правилното функциониране на сърцето. Последно и най-важно е намаляването на риска от макулна дегенерация и катаракта.

Лутеинът е антиоксидант, който има важна роля за здравето на очите и зрението

Билките и растенията се сушат по метода на прясно замразено сушене, което гарантира, че техните хранителни свойства остават непроменени.

100% натурален, без добавки.


Инструкции за употреба

Да се ​​приема за предпочитане с храна.


Дозировка

Възрастни: 1-2 капсули дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

№ Първо запознанство EOF: 42539/08.04.2019г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук