Terranova Full-Spectrum Multivitamins Complex Подходящ за енергия и стимулация 100caps
-15%

Terranova Full-Spectrum Multivitamins Complex Подходящ за енергия и стимулация 100caps

код на продукта: 014097
Само три продукти са на разположение!

Пълноспектърният мултивитаминен комплекс TERRANOVA е уникална мултивитаминна добавка, подсилена със суперхрани. Благодарение на специалната смес, която Magnifood съдържа, тя е перфектно балансирана в хранително и синергично отношение за максимална аб...  още

Препоръчителна цена на дребно  110,26лв.  (56,40€)
93,72лв. (47,94€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5060203791315
Вижте също и продуктите в категориите:
Мултивитамини, За енергичност и при умора, Витамини за енергия

Пълноспектърният мултивитаминен комплекс TERRANOVA е уникална мултивитаминна добавка, подсилена със суперхрани. Благодарение на специалната смес, която Magnifood съдържа, тя е перфектно балансирана в хранително и синергично отношение за максимална абсорбция и бионаличност.

Подходящ за енергия и стимулация, хора, които не се хранят правилно и балансирано, хора, които работят дълги часове, възрастни хора. Идеален за вегетарианци и вегани (строги вегетарианци).

Възрастни 1-2 капсули на ден с храна.

СЪСТАВКИ: Витамин А, витамини В-комплекс, витамин С, витамин D, витамин Е, витамин К, магнезий, калций, цинк, мед, хром, селен, желязо, спирулит, спирулина и спирулина настурций.

Спирулина - Спирулина
Спирулина е един от най -богатите източници на растителни пигменти в природата (като хлорофил, каротеноиди и фикоцианини) и силно смилаем протеин (обикновено повече от 55%) и осигурява витамини и минерали, мастни киселини и други жизненоважни съединения. важно за организацията.

Зелена ечемична трева Зелена ечемична трева-ечемичено кълнове
Кълновете от ечемик съдържат широк спектър от важни за здравето съединения, включително хлорофилни пигменти и каротеноиди, лесно усвоими протеини (около 30%), фибри, витамини, минерали и няколко важни ензима, като антиоксидант с антиоксидантно действие).

Стабилизирани оризови трици Стабилизирани оризови трици (SRB)-Оризови трици
Оризовите трици имат една от най-високите концентрации в природата на токофероли и токотриеноли (вещества, известни също като витамин Е), както и витамини от В-комплекс, фибри, незаменими мастни киселини, минерали и повече от 100 различни съединения, които имат антиоксидантна активност.

Морски зърнастец-Бери Морски зърнастец Бери и листа-Плодове и листа от зърнастец
Поради високото си съдържание на витамин Е (токофероли и токотриеноли), витамин С и растителни пигменти като флавоноиди и каротеноиди, плодовете на зърнастец се считат за един от най -мощните източници на растителни антиоксиданти.

Облепихата е известна и с високото си съдържание на омега-7 мастни киселини, които са по-малко известни от омега-3, 6 и 9 мастни киселини, но са високо ценени за техния принос към здравето и козметичните грижи.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук