Terranova Living Multinutrient Богат мултивитамин с 16 пресни цели храни 100caps
-15%

Terranova Living Multinutrient Богат мултивитамин с 16 пресни цели храни 100caps

код на продукта: 019518
Само три продукти са на разположение!

Terranova Living Мулти -хранителни богати мултивитамини с 16 пресни цели храни 100 капсули Уникално богат мултивитамин, перфектно балансиран в хранително отношение, тъй като е подсилен с изключително богатата смес Magnifood, която съдържа 16 (!!) ...  още

Препоръчителна цена на дребно  110,26лв.  (56,40€)
93,72лв. (47,94€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5060203791353

Terranova Living Мулти -хранителни богати мултивитамини с 16 пресни цели храни 100 капсули

Уникално богат мултивитамин, перфектно балансиран в хранително отношение, тъй като е подсилен с изключително богатата смес Magnifood, която съдържа 16 (!!) пресни цели суперхрани (прясно сушени чрез замразяване): зърнастец, зърна асаи, коприва, глухарче, спирулина, зелен чай, зеле, горски плодове, куркума, крес, люцерна, ечемик, житна трева. Чудесен начин да получите широка гама от основни микроелементи като витамини, минерали и антиоксиданти. 100% натурален, без химически добавки и консерванти.

Подходящ за енергия и стимулация, за спортисти, за хора, които спортуват редовно, хора, които не се хранят правилно и балансирано, хора, които работят дълги часове, възрастни хора. Идеален за вегетарианци и вегани.

Дозировка

Възрастни 1-3 капсули на ден с храна.

Оформете 100 капсули от растителна целулоза от дървесна маса от иглолистна дървесина.

Acai Berry - Acai Бери

Акай бери е плод с най -висока ORAC стойност (способност да абсорбира кислородните радикали), който съдържа значително количество витамин Е и флавоноидни антоцианини, както и коензим Q10. Всъщност проучване, проведено през 2006 г., показва, че асаи бери има най -високата стойност на ORAC спрямо пероксидните радикали от всяко растение, тествано някога.

Люцерна цвете и листа - Люцерна цвете и листа Люцерна цвете и листа - Люцерна цвете и листа

Люцерната е важен източник на витамин К, калций, магнезий и бор, а също така е богата на изофлавони, които често се използват за подобряване на здравето на костите.

Къпина - Малина Къпина - Малина

Къпините са сред антиоксидантите с най -висока ORAC стойност и са важен източник на флавоноиди, антоцианини.

Глухарче листа - глухарче листа глухарче листа - глухарче листа

Листата Taraxacum са друг растителен източник на В-комплекс витамини и хранителни вещества, които засилват действието на тези витамини, като калий, желязо, калций и магнезий.

Зелена ечемична трева - ечемичено кълнове

Ечемичното кълнове е източник на важния антиоксидантен ензим, дисмутазен пероксид (SOD), както и на антиоксидантни витамини, минерали и каротеноиди.

Зелен чай листа - Зелен чай листа Зелен чай лист - зелен чай листа

Зеленият чай е важен източник на антиоксидантни полифеноли, особено на епигалокатехин (EGCG).

Кейл - Къдраво зеле Кейл - Къдраво зеле Кейл

Зелевото зеле е добър източник на антиоксиданти, най-важните от които са каротеноидите и тези, богати на сулфорафан и индол-3-карбинол.

Лист от коприва - Лист от коприва Лист от коприва - Лист от коприва

Копривата е важен източник на калций и магнезий. Той също така осигурява на организма различни хранителни вещества, за които е известно, че подобряват функцията и / или бионаличността на калция в организма (и особено в костите), като бор, витамин К, витамин D, силиций, цинк и витамин С.

Органично масло от плодове от зърнастец - Органично плодово масло Органично масло от плодове от зърнастец - Органично плодово масло

Плодовете на зърнастец са отличен източник на растителни омега 7 мастни киселини, които са станали широко известни с приноса си за здравето и козметичните грижи. Плодовото масло от морски зърнастец също е богато на антиоксидантни полифеноли.

Семена от нар - Семена от нар Семена от нар - Семена от нар

Нарът съдържа различни антиоксиданти, като пуникалагини, антоцианини, катехини и каротеноиди - оттук и високата му ORAC стойност.

Спирулина - Спирулина Спирулина - Спирулина

Спирулина е един от най -богатите източници на растителни пигменти в природата (като хлорофил, каротеноиди и фикоцианини) и силно смилаем протеин (обикновено повече от 55%) и осигурява витамини и минерали, мастни киселини и други жизненоважни съединения. важно за организацията.

Стабилизирани оризови трици (SRB) - Оризови трици Стабилизирани оризови трици (SRB) - Оризови трици

Оризовите трици съдържат повече от 100 известни антиоксиданти, включително токотриеноли, токофероли, α-липоева киселина (която също рециклира антиоксиданти като витамини С и Е след изчерпването им), коензим Q10 (CoQ10) и много каротеноиди. Известно е също, че съдържа антиоксидантните ензими дисмутаза пероксид (SOD), пероксидаза и каталаза.

Корен на куркума - Корен на куркума Корен на куркума - Корен на куркума

Естествените съединения на куркумин от корен на куркума са един от най -мощните източници на борба със свободните радикали.

Кресон - Крес крес Кресон - крес

Кардамонът съдържа изключително високи количества от антиоксидантните каротеноиди лутеин и зеаксантин.

Сок от пшенична трева - Сок от пшенични зародиши Сок от пшенична трева - Сок от пшенични зародиши

Сокът от пшеничен зародиш е особено богат на хлорофил, който може да допринесе за добрата функция на червата. Той е богат и на каротеноиди, витамини и минерали, както и на полезни за здравето ензими като дисмутаза пероксид (SOD).

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук