Terranova Chromium, Cinnamon & Lipoic Acid Complex 50veg.caps
-15%

Terranova Chromium, Cinnamon & Lipoic Acid Complex 50veg.caps

Хранителна добавка с хром, А-липоева киселина и кора от канела за антиоксидантна защита и контрол на захарта - телесно тегло

код на продукта: 062391
миг наличност (на склад)

Terranova Chromium, Cinnamon & Lipoic Acid Complex Хранителна добавка с хром, А-липоева киселина и кора от канела за антиоксидантна защита и контрол на захарта - телесно тегло 50veg.caps Хранителна добавка с комбинация от хромов пиколинат с α-липо...  още

Препоръчителна цена на дребно  63,97лв.  (32,72€)
54,37лв. (27,81€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5060203791827

Terranova Chromium, Cinnamon & Lipoic Acid Complex Хранителна добавка с хром, А-липоева киселина и кора от канела за антиоксидантна защита и контрол на захарта - телесно тегло 50veg.caps

Хранителна добавка с комбинация от хромов пиколинат с α-липоева киселина и кора от канела с регулаторно и антиоксидантно действие. Допринася за контрола на кръвната захар, телесното тегло и намаляване на желанието за сладко и прекомерната консумация на храна.

  • Кората на канелата се намира в кората на няколко дървета от рода Cinnamomum и е богата на компоненти с антиоксидантна активност и следователно има множество ползи за здравето. Проучванията показват, че може да допринесе за подобряване на инсулиновата резистентност и гликемичния контрол в кръвта.
  • α-липоевата киселина е мощен антиоксидант, който поддържа своята активност както във водната среда на клетката, така и в липидните части на мембраната. Използва се от тялото за метаболизиране на въглехидратите и производство на енергия. В допълнение, той помага за намаляване на невропатичната болка чрез облекчаване на симптоми като парене, изтръпване, дискомфорт, изтръпване и загуба на усещане. Помага за облекчаване и предотвратяване на нежелани реакции от диабет като диабетна невропатия и увреждане на очите.
  • Хромът помага за контролиране на кръвната захар и телесното тегло чрез намаляване на апетита и преяждането
  • Астаксантинът принадлежи към семейството на каротеноидите, поради тази причина има ярко оранжев цвят и придава характерния си цвят на храни, които са богати източници на него, като скариди, омари и др. Той е мощен антиоксидант и се свързва с по-здрава кожа , по-голяма издръжливост, здраве на сърцето, намалена болка в ставите и подобрено зрение.
  • Оризовите трици са външното покритие на оризовото зърно и често се отстраняват по време на обработката. Той е с особено високо съдържание на витамини от група В като тиамин, ниацин и В6, които играят жизненоважна роля в производството на енергия, здравето на сърдечно-съдовата система и предотвратяването на депресия.
  • Зеленият чай Matcha е специално отгледан зелен чай, отглеждан в Азия и култивиран в продължение на 3 седмици на сянка. Богато е на епигалокатехини и теанин, поради което е богато на антиоксиданти. Помага за засилване на метаболизма, като същевременно помага за подобряване на концентрацията и настроението.
  • Листата от магданоз са източник на флавоноиди и антиоксиданти, лутеолин, апигенин, фолиева киселина, витамин К, витамин С и витамин А. Подпомагат здравето на пикочната система и са богати на флавоноиди, особено апигенин, който значително помага за здравето на простатата, облекчава от трудна менструация, но служи и при астма и кашлица.
  • Коренът от джинджифил е широко известен със своите лечебни свойства. Изглежда, че може да подобри симптомите на гадене и стомашно-чревни разстройства като цяло, симптоми като колики, газове и лошо храносмилане. Успокоява симптоми от страна на дихателната система като кашлица. Стимулира кръвообращението, лекува афти и лошо кръвообращение в крайниците. И накрая, понижава налягането и високата температура и има антисептични свойства, което го прави важен при стомашно-чревни инфекции, включително някои видове хранителни отравяния.

Всички съставки са изсушени по метода на прясно замразено изсушаване, което гарантира, че техните хранителни свойства са непроменени.

100% натурален, без добавки.


Инструкции за употреба

Да се ​​приема за предпочитане с храна.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако приемате антидиабетно лечение или в случай на целиакия.

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Съдържа ечемична трева.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 126329/11.12.2018г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук