Weleda Creamy Body Wash Pomegranate 200ml
-35%

Weleda Creamy Body Wash Pomegranate 200ml

Леки кремодони с чувствен аромат на нар

код на продукта: 041464
Само един продукт е наличен!

Weleda Кремообразно измиване за тяло Леки кремандос с чувствен аромат нар 200 мл Вътрешната ви красота става видима чрез идеалния баланс на нежни, естествени почистващи препарати и аромат на етерични масла, който вдъхновява сетивата. Нар Нар...  още

Препоръчителна цена на дребно  27,84лв.  (14,24€)
18,10лв. (9,26€)
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 7611916125720
Вижте също продукти в тази категория:
Душ гелове

Weleda Кремообразно измиване за тяло Леки кремандос с чувствен аромат нар 200 мл

Вътрешната ви красота става видима чрез идеалния баланс на нежни, естествени почистващи препарати и аромат на етерични масла, който вдъхновява сетивата.

Нар

Нарът, въпреки че отвън изглежда крехък и дехидратиран, крие изненадващо богат интериор, пълен със семена, всеки от които е заобиколен от сочна червена плът, напомняща на малки плодове като скъпоценни камъни.

Нарът е мъдро и мощно растение, известно от дълго време със своите свойства, които се оказват ефективни и до днес. Органичното масло от семената му идеално подхожда на кожата и е ключов елемент от този крем, който съдържа също сусамово масло, слънчогледово масло и масло от макадамия - богати масла от всеки континент, сладки портокалови нотки, давана и ванилия, както и меки почистващи препарати . Елементи на основата на захар, които ви отпускат след цял ден, предлагайки ви усещане за хармония и блестяща, чиста, идеално мека кожа.

Ползи

Предпазва от дехидратация, поддържа нивата на влага в кожата, предлага хармония и вдъхновява сетивата. Без синтетични аромати, оцветители или консерванти или суровини на минерална основа. Дерматологично тестван.

Основни съставки

Масло от семена от нар

Масло от семена на Punica Granatum

Жълто до червеникаво, относително вискозно масло от нар от семена на нар е едно от активните масла и е богато на рядка пунинова киселина (ненаситена мастна киселина). Скъпоценното растително масло има антиоксидантен ефект, който подобрява обновяването на кожата и се счита за отличен продукт за грижа за суха, зряла и увредена кожа.

сусамово масло

Масло от семена на сусам (сусам)

Сусамовото масло е отлично масажно масло и се използва за лечение на уморена, суха и зряла кожа, но се използва и като омекотител. Има отлична антиоксидантна активност, грижи се за кожата и е идеален като базово масло за активни съставки. Той е с високо съдържание на ненаситени мазнини, като масло и линолова киселина, както и фитостероли и витамин Е (особено γ-токоферол).

Официално сертифициране по NaTrue

Естествената козметика не винаги е естествена. Сертификатът NaTrue е първият международно приет сертификат за качество на био и естествена козметика и следователно предлага прозрачност в „джунглата“ на сертификатите. Всеки продукт, носещ марката NaTrue, гарантира, че отговаря на най -високите критерии за качество.

Етикет за качество Weleda: Веган

Със знака за качество Vegan (подходящ за строги / вегани вегетарианци), веднага можете да видите кои от нашите продукти не съдържат животински съставки.

Всички продукти на компанията, носещи марката Vegan, носят знака на ясно и видимо място и гарантират, че продуктите са 100% подходящи за употреба от строги вегетарианци

  1. Използвайте го под душа или в пълната вана, вместо сапун, и масажирайте във влажна кожа.
  2. Не произвежда много пяна.
  3. Отстранете и допълнително третирайте кожата си с подмладяващо масло от нар за интензивна хидратация.

Water (Aqua) Coco-Glucoside Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil Alcohol Disodium Cocoyl Glutamate Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil Glycerin Chondrus Crispus Extract Limonene 1 Sodium Cocoyl Glutamate Macadamia Ternifolia Seed Oil Punica Granatum Seed Oil Panicum Miliaceum (Millet) Seed Extract Helianthus Annuus (Sunflower) Petal Extract Xanthan Gum Lactic Acid Fragrance (Parfum) 1 Linalool 1 Citronellol 1 Geraniol 1 Citral 1 Coumarin 1

1 От естествени етерични масла

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук