Youth Lab PROMO PACK Retinol Reboot Night Cream 50ml & Подарък Face Mask 2 бр & Hydra-Gel Eye Patches 2 бр & Подарък тоалетна чанта

Youth Lab PROMO PACK Retinol Reboot Night Cream 50ml & Подарък Face Mask 2 бр & Hydra-Gel Eye Patches 2 бр & Подарък тоалетна чанта

Реструктуриращ нощен крем, намаляващ видимите признаци на стареене и нощна маска за лице с ретинол и нощни лепенки за очи за пълно преструктуриране

код на продукта: 056126
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  97,55лв. (49,90€)

Пакет с оферта за Youth Lab Нощен крем Retinol Reboot 50 мл и подарък Маска за лице 2 броя и хидрагел лепенки за очи 2 броя и тоалетни принадлежности Реструктуриращ нощен крем, намаляващ видимите признаци на стареене и нощна маска за лице с ретино...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5200142101596
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Пакет с оферта за Youth Lab Нощен крем Retinol Reboot 50 мл и подарък Маска за лице 2 броя и хидрагел лепенки за очи 2 броя и тоалетни принадлежности

Реструктуриращ нощен крем, намаляващ видимите признаци на стареене и нощна маска за лице с ретинол и нощни лепенки за очи за пълно преструктуриране

Youth Lab Retinol Reboot Night Cream Подобрен нощен крем за реконструкция и намаляване на видимите признаци на стареене на кожата 50 ml

Retinol Reboot Night Cream е подобрен нощен крем с витамин А, който видимо намалява фините линии и дълбоките бръчки, подобрява стегнатостта, еластичността и устойчивостта на кожата, като същевременно балансира нивата на влага в нея за здрава и сияйна кожа.

Бързодействаща формула, която съдържа същата ретиноидна технология като Retinol Reboot Serum, но също така и активни съставки, които насърчават регенерацията и ребалансирането на кожата.

В херметична опаковка за запазване активността на състава и всякакви замърсявания от контакт с ръцете и атмосферния въздух.

Иновативната и изключително ефективна гама “Retinol Reboot” на Youth Lab съдържа ретинол, който ускорява естествения процес на ексфолиране и стимулира производството на колаген и еластин. В същото време регулира производството на себум и има антибактериален ефект. Постепенно, благодарение на кумулативното му действие, фините линии и бръчки се изглаждат видимо и кожата възвръща своя сияен, здрав вид и равномерен тен.

Интензивно възстановяващо лечение, което съчетава усъвършенствания серум за лице Youth Lab Retinol Reboot Serum 30 ml, нощния крем Youth Lab Retinol Reboot Night Cream 50 ml и мощния регенеративен серум за зоната около очите Youth Lab Retinol Reboot Eye Serum 15 ml.

Подходящ за всеки тип кожа.

Показания:

  • Кожа, склонна към розацея и акне при възрастни
  • Неравномерен цвят и текстура
  • Линии, бръчки и отпуснатост

Действие и активни съставки:

Комплекс RETINAL O5, за защита от синя светлина и антиейдж действие, без нежелани странични ефекти. Подмладява и възстановява кожата, като същевременно осигурява защитен щит срещу слънчевата радиация. Ретиналдехидът, най-близкото производно на ретиноевата киселина, ускорява клетъчния метаболизъм и подобрява яркостта на цвета на кожата, с по-голяма толерантност, дори от чувствителна кожа.
Стабилизиран естер на ретиноева киселина HPR, ретиноевата киселина е активната форма на витамин А, която всъщност се използва от кожата. HPR естерът на ретиновата киселина дава по-незабавни и видими резултати от ретинола, като избягва дразненето. Стимулира процеса на пролиферация на епидермалните клетки, ускорява елиминирането на себума, останал в порите, като по този начин спомага за намаляване на възпалението в мастните жлези.
Ниацинамид (витамин B3), за по-ярка и равномерна кожа. Като предотвратява загубата на влага, укрепва епидермалната бариера, като същевременно осигурява защита срещу свободните радикали. В същото време помага за намаляване на раздразненията и действа срещу обезцветяване, като същевременно стимулира производството на колаген.
Полиглюкуронова киселина, за възстановяване стегнатостта на кожата и овала на лицето. Подобрява синтеза на трите основни показателя за регенерация на кожата: колаген, GAG и интегрин.
Екстракт от растението Swertia Chirata, за подобряване на външния вид на вертикалните бръчки, тъй като ускорява регенерацията на клетките и спомага за устойчивостта на кожата.
Meadowfoam delta-lactone, за намаляване на дразненето, което може да бъде причинено от активните вещества, използвани в козметичните продукти. В същото време овлажнява и спомага за подобряване на тонуса и еластичността на кожата.

Характеристики:

  • 100% биоразградима целулозна маска
  • Дерматологично тестван
  • Нехранителни
  • Без глутен
  • Не е тестван върху животни
  • Подходящо за вегани

& Подарък

Youth Lab Retinol Reboot Face Mask Fabric Нощна маска за лице с ретинол, за пълна реконструкция 2 части

Платена нощна маска за лице с ретинол, за цялостна реконструкция. Забавя признаците на стареене, като изглажда вече образувалите се дълбоки бръчки, стяга и овлажнява кожата, придавайки равномерен тон и текстура, без дразнене.

При мазна кожа, склонна към акне, поддържа порите чисти, като предотвратява натрупването на излишен себум.

Накисва се в разтвор, еквивалентен на 20 ml серум.

Улики

  • Нормална / Комбинирана / Мазна / Суха кожа
  • Кожа с несъвършенства и склонна към акне
  • Линии и ясно изразени, установени бръчки
  • Неравномерен цветови тон
  • Груба текстура

Активни съставки

  • Ретинол: Под формата на липозомален ретинол за стабилност и дълбоко проникване в кожата, което води до подобряване на производството на колаген, GAG и еластин. Изглаждане на текстурата на кожата, изглаждане на линии и дълбоки бръчки и предотвратяване появата на нови.
  • Ретинол естер: Увеличава производството на колаген, изглажда фините линии и дълбоките, установени бръчки. Епидермалната бариера на зрялата и фотостаряла кожа е подсилена и поддържана, възвръщайки еластичността и блясъка на кожата. В допълнение, помага за поддържане на порите чисти и намалява секрецията на себум, като помага за намаляване на акнето при възрастни.
  • Ферулова киселина: Мощен естествен антиоксидант, който неутрализира увреждането на свободните радикали, което ускорява стареенето. Предотвратява образуването на линии и бръчки, докато въпреки че е киселина, намалява раздразнението, като същевременно допринася за поддържането на равномерен тон на цвета.
  • Glyceryl Glucoside: Ново поколение овлажняващ агент, който помага за поддържане и повишаване нивата на влага чрез активиране на хидратационните канали на клетките. Подобрява производството на колаген и еластин, придава еластичност, блясък и гладка текстура на кожата.
  • Хиалуронова киселина: Благодарение на способността си да задържа големи количества вода, тя действа като овлажняващ агент, изглажда кожата, изглажда фините линии и бръчки, като същевременно повишава нейната еластичност
  • Хидроксипролиново производно: Нова технологична активна съставка, която стабилизира, защитава и подобрява производството на колаген

и

Youth Lab Retinol Reboot Хидра-гел лепенки за очи Нощни лепенки за очи с ретинол, за пълна реконструкция 2 бр.

Подсилена нощна маска с ретинол, за цялостна реконструкция на околоочната зона. Изглажда дълбоките линии и бръчки, стяга, овлажнява, като същевременно възстановява равномерния тон и текстура на кожата, без да причинява нежелано раздразнение.

Нов, специализиран състав с активен ретинол идва, за да даде незабавен лифтинг ефект, но и дълготраен ефект върху признаците на стареене около очите и "пачия крак".

20' са достатъчни, за да "рестартирате" знаците на времето!

Улики

  • Линии и ясно изразени, установени бръчки
  • Релаксация
  • Груба текстура
  • Неравен тон

Активни съставки:

  • Ретинол: Под формата на липозомален ретинол за стабилност и дълбоко проникване в кожата, което води до подобряване на производството на колаген, GAG и еластин. Изглаждане на текстурата на кожата, изглаждане на линии и дълбоки бръчки и предотвратяване появата на нови.
  • Бакучиол (растителен ретинол): С подобни на ретинол свойства против стареене, той помага за намаляване на дълбочината на вече установените бръчки, като същевременно подобрява текстурата и тонуса на кожата. Предотвратява образуването на нови бръчки, предпазва епидермалната бариера и поддържа нивата на влага. Когато се комбинира с ретинол, го стабилизира, повишавайки поносимостта от употребата му.
  • Хидроксипролин: Аминокиселина с нова технология, която стабилизира, предпазва и подобрява производството на колаген.
  • Хиалуронова киселина: Благодарение на способността си да задържа големи количества вода, тя действа като овлажняващ агент, изглажда кожата, изглажда фините линии и бръчки, като същевременно повишава нейната еластичност.
  • Ниацинамид: Благодарение на своето антиоксидантно и противовъзпалително действие, той възстановява щетите от свободните радикали, възстановява яркостта, като същевременно намалява дразненето и пигментните лезии.
  • Смес от осмолити: Подпомага самовъзстановяването на кожата, засилва нейните регенеративни и възстановителни свойства, както и предотвратява отпускането, загубата на еластичност, като същевременно изглажда дълбоките бръчки.

и тоалетни принадлежности Youth Lab Pink.

Youth Lab Retinol Reboot Night Cream Подсилен нощен крем, с ново поколение витамин А, за реконструкция и намаляване на видимите признаци на стареене на кожата 50 ml

Нанасяйте вечер върху лицето, шията и деколтето.

Първоначално ограничете употребата му до 3 пъти седмично.

Постепенно увеличавайте честотата до всяка вечер.

За по-добри резултати препоръчваме комбинирана употреба с Youth Lab Retinol Reboot Serum 30 ml. В случай на дразнене намалете честотата на употреба до два пъти седмично.

Youth Lab Retinol Reboot Face Mask Fabric Нощна маска за лице с ретинол, за пълна реконструкция 2 части

  1. Разгънете платнената маска за еднократна употреба и нанесете върху чиста кожа.
  2. Отстранете след 20-30 минути, без да изплаквате и след това попийте излишния продукт с пръсти, докато се абсорбира.

Използвайте 2-3 пъти седмично.

Youth Lab Retinol Reboot Хидра-гел лепенки за очи Нощни лепенки за очи с ретинол, за пълна реконструкция 2 бр.

  1. Нанасяйте вечер, върху чиста кожа в зоната под очите, 2-3 пъти седмично.
  2. Оставете за 20-30 минути, отстранете лепенките и попийте излишния продукт с пръсти.

Предпазни мерки:

Да не се прилага по време на бременност и кърмене, върху раздразнена от слънцето кожа или върху рани.

Youth Lab Retinol Reboot Night Cream Подсилен нощен крем, с ново поколение витамин А, за реконструкция и намаляване на видимите признаци на стареене на кожата 50 ml

Aqua, Isostearyl Hydroxystearate, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Niacinamide, Propanediol, Polyglucuronic Acid, Meadowfoam Delta-Lactone, Ethyl Oleate, Polymethylsilsesquioxane, Diisopropyl Adipate, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydroxypinacolone Retinoate, Retinal, Xanthophylls, Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, Sodium Hyaluronate, Trehalose, Urea, Serine, Pentylene Glycol, Algin, Glyceryl Polyacrylate, Caprylyl Glycol, Pullulan, Disodium Phosphate, Potassium Phoshpate, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Swertia Chirata Extract, Hyaluronic Acid, Tocopherol, Parfum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Microcrystalline Cellulose, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Sodium Benzotriazolyl Butylphenol Sulfonate, PEG-75 Stearate, Ceteth-20, Steareth-20, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Lecithin, Sodium Metabisulfite, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Youth Lab Retinol Reboot Face Mask Fabric Нощна маска за лице с ретинол, за пълна реконструкция 2 части

Water, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Glycerin, Niacinamide, Hydroxyacetophenone, Caprylyl Glycol, Betain, Glyceryl Glucoside, Carbomer, Arginine, 1,2-Hexanediol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer,Ethylhexylglycerin, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Allantoin, Disodium EDTA, Retinol, Retinyl Acetate, Beta-Glucan, Sclerotium Gum, Ferulic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Acetyl Hydroxyproline, Polyglyceryl-10 Diisostearate, Hydrogenated Lecithin, Astaxanthin, Fullerenes, Pentylene Glycol, Dipotassium Glycyrrhizate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Calcium Pantothenate, Ascorbic Acid, PVP, Tocopherol, Linoleic Acid, Ubiquinone, Biotin.

Youth Lab Retinol Reboot Хидра-гел лепенки за очи Нощни лепенки за очи с ретинол, за пълна реконструкция 2 бр.

Water, Glycerin, Niacinamide, Carrageenan, Butylene Glycol, Ethyl Hexanediol, Pentylene Glycol, Ceratonia Siliqua (Carob) Gum, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Hexylene Glycol, Pinus Sylvestris Leaf Extract, Allantoin, PEG – 60 Hydrogenated Castor Oil, Calcium Chloride, Cellulose Gum, Ultramarines, Chlorphenesin, Sucrose, Hydroxyacetophenone, Potassium Chloride, 1,2 – Hexanediol, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Calcium Lactate, Ethylhexylglycerin, Synthetic Fluorphlogopite, Bakuchiol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Arginine, CI 77491, Parfum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Persica (Peach) Fruit Extract, Prunus Persica (Peach) Flower Extract, Prunus Serrulata Flower Extract, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Rubus Coreanus Fruit Extract, Titanium Dioxide, Trehalose, Betaine, Taurine, Inositol, Phaseolus Radiatus Seed Extract, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Glycine Soja (Soybean) Oil, Caprylic / Capric Triglyceride, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Retinol, Sodium Phytate, Palmitic Acid, Polyglyceryl – 10 Myristate, Tocopheryl Acetate, Bixa Orellana Seed Oil, Tocopherol, Polymethylsilsesquioxane, Silica, Polyglyceryl – 10 Oleate.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук