Korres Κουπόνι -10%
Korres Eau De Toilette White Tea - 100ml
-22%

Korres Eau De Toilette White Tea - 100ml

Дамски парфюм с нотки на бял чай, фрезия и бергамот

код на продукта: 063438
миг наличност (на склад)

Korres Eau De Toilette White Tea Дамски парфюм с нотки на бял чай, фрезия и бергамот 100 ml Свеж аромат с нотки на прясно отрязани цветя и горчиво-сладки цитрусови плодове, подч...  още

Препоръчителна цена на дребно  87,76лв.  (44,89€)
68,44лв. (35,01€)
Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5203069127038
Вижте също продукти в тази категория:

Korres Eau De Toilette White Tea Дамски парфюм с нотки на бял чай, фрезия и бергамот 100 ml

Свеж аромат с нотки на прясно отрязани цветя и горчиво-сладки цитрусови плодове, подчертани от деликатното усещане на ценен бял чай, обвит в нотки на кедър и дъб.

Бял чай: В миналото насладата от белия чай, най-скъпият сорт чай, е била изключителна привилегия на китайската аристокрация. Деликатен аромат, излъчващ сладост и свежест.

Фрезия: Фрезията, луковично растение, произхождащо от Южна Африка, стана особено популярно поради аромата на цветята си, както и голямото им цветово разнообразие. Интензивният аромат на отрязаните му цветя продължава с дни, извиквайки в съзнанието ви образи на безгрижни моменти и цъфтящи поляни.

Бергамот: Бергамотът, цитрусов плод, произхождащ от Азия, традиционно се отглежда от векове на брега на Калабрия. Горчиво-сладките, остри и топли ароматни нотки са били особено ценени от парфюмеристите и са били свързвани с ароматите на средиземноморската нощ.

Връхни нотки: бергамот, нероли, мандарина

Средни нотки: жасмин, божур, бял чай, фрезия

Базови нотки: кедрово дърво, дъбов мъх, мускус

90% естествено съдържание.
Подходящ за вегетарианци.
Подходящо за вегани.

Напръскайте директно върху кожата в точките на пулса (шията, вътрешността на китките/лактите) и оставете да изсъхне, като избягвате триенето за максимална продължителност и ефективност на аромата.

Само за външна употреба.

Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua/ Water/ Eau, Alpha-isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Brassica Campestris (Rapeseed) Seed Oil, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.

Може да съдържа следи от пшеница/ядки.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук