Munchkin C\'est Silicone Snack Catcher With Lid 6m+ 1 бр, Код 90180 - Mint

Munchkin C'est Silicone Snack Catcher With Lid 6m+ 1 бр, Код 90180 - Mint

Детски сгъваем силиконов контейнер за храна с дръжка

код на продукта: 062653
Само три продукти са на разположение!

Munchkin C'est Силиконов улов за закуски с капак 6 м+ Детски сгъваем силиконов улов за закуски с дръжка 1 брой, код 90180 - мента Похапването стана по-лесно с C'est Silicone! Sn...  още

Препоръчителна цена на дребно  29,31лв.  (14,99€)
29,31лв. (14,99€)
Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5019090901802
Вижте също продукти в тази категория:
Прибори за хранене

Munchkin C'est Силиконов улов за закуски с капак 6 м+ Детски сгъваем силиконов улов за закуски с дръжка 1 брой, код 90180 - мента

Похапването стана по-лесно с C'est Silicone! Snack Catcher, мек и сгъваем контейнер за закуски, който предпазва трохите!

Проектирана с малка дръжка за хващане от малки ръчички, силиконовата чаша за закуски е водоустойчива и подходяща за всяко бебе, което може да я държи в движение. Неговият мек отвор гарантира, че ръцете на бебето могат лесно да се плъзгат навътре и извън чашата, като същевременно запазва храната безопасно вътре. Тази чаша за закуска е задължителна за малки деца, които са постоянно в движение!

С гъвкави и меки капаци и предпазна дръжка с перфектния размер, този преносим контейнер за закуски позволява на малките деца да се хранят с много повече увереност и много по-малко бъркотия.

Децата обичат лесния достъп до храна, а родителите харесват пастелните цветове и спестяващия място дизайн, лесен за съхранение. Той е идеален, за да се насладите на леки закуски у дома (без да оставя следи), но също така се побира идеално в торби за носене на храна.

Характеристики:

  • Перфектен размер: Идеална чаша за порция закуски по време на фазата на отбиване. Можете да приготвяте домашно приготвени ястия и закуски и да ги съхранявате в хладилника, готови за употреба у дома или в движение!
  • Без течове: Капакът е сигурен и по този начин гарантира, че храната се съхранява безопасно и се поддържа свежа. Умният дизайн гарантира, че закуските ще останат в чашата (и без капака), дори ако детето разклати или хвърли чашата
  • Лесен за почистване: Лесен за почистване, подходящ за ръце и съдомиялна машина
  • Бързо транспортиране: Купата за закуски е невероятно лека и лесна за носене, което я прави идеална за из къщи, разходка с количка, пътуване с кола и хранене в движение. Неговият сгъваем дизайн помага да поддържате вашия хладилник или фризер подреден!
  • 100% хранителен силикон: Изработен е от 100% сертифициран хранителен силикон с голяма издръжливост
  • Не съдържа BPA, BPS и PVC
 
  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук