Natures Plus T-Male Хранителна добавка Мъжки тоник подобрява издръжливостта, мозъка и сексуалната функция 60Caps

Natures Plus T-Male Хранителна добавка Мъжки тоник подобрява издръжливостта, мозъка и сексуалната функция 60Caps

код на продукта: 024065
скоро наличен продукт

Препоръчителна цена на дребно  89,13лв. (45,59€)

Natures Plus T-Male Хранителна добавка Мъжки тоник подобрява издръжливостта, мозъка и сексуалната функция 60 капсули Идеална хранителна добавка за повишаване на ендогенния тестостерон. Комбинира специални хранителни вещества (витамини, минерали, м...  още

Той е премахнат / заменен от компанията
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 097467048713
Вижте също продукти в тази категория:
Продукти с намаление

Natures Plus T-Male Хранителна добавка Мъжки тоник подобрява издръжливостта, мозъка и сексуалната функция 60 капсули

Идеална хранителна добавка за повишаване на ендогенния тестостерон. Комбинира специални хранителни вещества (витамини, минерали, микроелементи, аминокиселини) и билки (сминдух, Tribulus terrestris и т.н.), които подобряват ниското ниво нивата на тестостерон, като по този начин подобряват сексуалната и мозъчната функция. За още енергия, издръжливост и мускулна сила, укрепвайки я имунната и сърдечно -съдовата система. 100% натурален продукт, без страничните ефекти на анаболните стероиди.

ТЕСТОСТЕРОН

Тестостеронът е хормонът, който засяга преди всичко физиологията на мъжа, насърчавайки силата, издръжливостта, жизнеността, добрата мозъчна и сексуална функция и др.

Въпреки това, значителен брой мъже днес имат необичайно ниски нива на тестостерон и много от тях все още имат нива, които могат да бъдат описани като нормални или почти нормални, но не отлични.

Полезните свойства на тестостерона

Функции на мозъка : Тестостеронът засяга както цялостната функция на мозъка, така и:

настроението

съня

възприятието

интереси

паметта

либидо

Енергия : Мъжете, които са възстановили нормалните нива на тестостерон, съобщават за повишена енергия, издръжливост и сила.

Сърдечно -съдова функция : Отдавна е известно, че тестостеронът подобрява притока на кръв към сърдечно -съдовата система, като същевременно укрепва сърдечния мускул. Последните изследвания показват още по-големи, дългосрочни ползи за цялата сърдечно-съдова система.

Имунни : Тъй като нивата на тестостерон се нормализират, се възстановява и функцията на имунната система, най -вероятно поради подобрено настроение, либидо и сън. За разлика от това се смята, че синтетичните хормони намаляват работата на имунната система.

Репродуктивна и сексуална функция : Тестостеронът е квинтесенцията на мъжката сила и сексуалната функция, които се подобряват при възстановяване на нивата на тестостерон, като същевременно се подобрява и плодовитостта.

Мускулна структура и функция : Тестостеронът е от съществено значение за мускулната функция и растежа. Чрез възстановяване на нормалните нива ние увеличаваме физическата сила и спортните постижения.

От около 25 -годишна възраст тестостеронът при мъжете започва да намалява. До 60 -годишна възраст нивата на тестостерон често спадат наполовина.

СВОЙСТВА НА ОТДЕЛНИ СЪСТАВКИ (Резюме)

ViNitrox : Комбинация от екстракти от грозде и ябълка, 60% съдържание на полифенол. Тези антиоксиданти неутрализират свободните радикали пероксинитрати (вещества, които предизвикват клетъчна смърт), които могат да понижат нивата на тестостерон.

Fenugreek (Trigonella foenum-graecum Билка, традиционно използвана за повишаване на плодовитостта.

Tribulus terrestris : Стимулира производството на ендогенен тестостерон чрез увеличаване на лутеинизиращия хормон (LH), като по този начин подобрява сексуалната функция и спортните постижения.

Calcium Fructate : Естествен комплекс от метали, които поддържат здравословното производство на тестостерон.

Две капсули веднъж или два пъти на ден.

ВИТАМИН В-6, ВИТАМИН Ц, ВИТАМИН Е, БОРОН, КАРНИТИН, ΚΟΥΡΚΟΥΜΑΣ, ΡΟΔΙΟΛΑ, СЕЛЕН, ЧЕСЪН, ΤΡΙΓΩΝΕΛΛΑ, ЦИНК

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук