Nuk Space Disney Baby Silicone Soother 0-6m 1 брой, код 10,571,582 - тъмно розово

Nuk Space Disney Baby Silicone Soother 0-6m 1 брой, код 10,571,582 - тъмно розово

Силиконова залъгалка с широки вентилационни отвори

код на продукта: 058513
миг наличност (на склад)
Nuk

Бебешка силиконова залъгалка Nuk Space Disney 0-6 м Силиконова залъгалка с широки вентилационни отвори 1 брой, Ref. 10 571 582 - Тъмно розово NUK създаде новата силиконова залъг...  още

Препоръчителна цена на дребно  7,66лв.  (3,92€)
7,66лв. ()
Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 2400000003777
Вижте също продукти в тази категория:
Силиконови залъгалки

Бебешка силиконова залъгалка Nuk Space Disney 0-6 м Силиконова залъгалка с широки вентилационни отвори 1 брой, Ref. 10 571 582 - Тъмно розово

NUK създаде новата силиконова залъгалка NUK Space Silicone, за да предпази кожата на бебето по най-добрия възможен начин и да осигури максимален комфорт за вашето мъниче по всяко време. Залъгалката впечатлява със своето особено плоско и тънко зърно, което предлага достатъчно пространство за естествено движение на бозайник.

Залъгалката NUK Space Pacifer има и изключително широки вентилационни отвори, които осигуряват максимална циркулация на въздуха и по този начин позволяват на чувствителната бебешка кожа да диша.

Подобрявайки допълнително иновативната удобна за челюстта форма на NUK и в съответствие с най-новите медицински открития, новата залъгалка NUK успокоява по-добре от всякога и се приема от кърмачетата благодарение на познатата си форма.

В допълнение, залъгалките NUK не причиняват неправилно подреждане на зъбите или челюстта. За това се грижи нейното тясно, плоско и тънко зърно.

Всяка силиконова залъгалка NUK Space се предлага с практичен калъф. Това позволява залъгалката да бъде хигиенично стерилизирана в микровълновата фурна и да се носи и съхранява чисто и безопасно във всяка ситуация.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук