Terranova Probiotic Complex with Prebiotics 100veg.caps
-15%

Terranova Probiotic Complex with Prebiotics 100veg.caps

Хранителна добавка от пробиотици, пребиотици и билки за добро състояние на стомашно-чревната система и укрепване на имунната система

код на продукта: 062364
скоро наличен продукт

Terranova Probiotic Complex with Prebiotics Хранителна добавка от пробиотици, пребиотици и билки за добро състояние на стомашно-чревната система и укрепване на имунната система 100...  още

Препоръчителна цена на дребно  117,81лв.  (60,26€)
100,14лв. (51,22€)
При поръчка на този продукт получавате безплатна доставка
Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5060203790745

Terranova Probiotic Complex with Prebiotics Хранителна добавка от пробиотици, пребиотици и билки за добро състояние на стомашно-чревната система и укрепване на имунната система 100вег.капс.

Уникална комбинация от пробиотици, пребиотици и билки за максимално усвояване от организма. Допринася за чревни разстройства, като диария, запек, колит, синдром на раздразнените черва, по време на приема на антибиотици, контрацептиви или кортикостероиди, които променят баланса на полезни и неблагоприятни бактерии в организма, за укрепване на имунната система. система.

Билките - растения са изсушени по метода на лиофилизация (изсушено чрез замразяване), който според изследванията запазва тяхната активност, биохимична структура и ензимна активност до голяма степен непроменени.

Активни съставки:

  • Коренът от репей е местно растение в Европа и Северна Азия, но днес е широко разпространен в повечето части на нашата планета, където расте или като плевел, или като култивиран зеленчук. Известно е със своите лечебни свойства, благодарение на веществата, които са концентрирани в корена на растението. Съдържа висок процент фруктоолигозахариди (FOS), което го прави един от най-полезните инструменти за укрепване на полезните чревни бактерии. Има успокояващи, антисърбежни, антибактериални и антисептични свойства, като е подходящ и за защита на кожата.
  • Фруктоолигозахаридите са фруктани, състоящи се от една глюкоза и 2-4 фруктози. Те се намират в растителните тъкани и се използват като пребиотици и диетични подсладители. Те са полезни за организма, тъй като са храна за чревната микрофлора.
  • Арабиногалактанът от лиственица е биополимер, съставен от монозахариди арабиноза и галактоза. Това е форма на фибри, присъстваща в много растения, но в по-големи количества в иглолистни дървета, като бор. Те са разтворими фибри, които хранят чревните бактерии и помагат за активирането на специфични имунни клетки за поддържане на оптималната функция на имунната система.
  • Стабилизираните оризови трици са външното покритие на оризовото зърно и често се отстраняват по време на обработката. Той е с особено високо съдържание на витамини от група В като тиамин, ниацин и В6, които играят жизненоважна роля в производството на енергия, здравето на сърдечно-съдовата система и предотвратяването на депресия.
  • Пробиотиците Bifidobacterium са група бактерии, наречени пробиотици, които обикновено живеят в червата и стомаха ни. Изглежда, че приложението му помага за подобряване на чревната бариера, като същевременно помага за поддържане на периода на ремисия в случаи на улцерозен колит. Те помагат на телата ни да изпълняват основни функции като храносмилане и предпазване от вредни бактерии.
  • Пробиотиците Lactobacillus са род бактерии, открити в стомашно-чревния тракт, както и в женската вагина. Проучванията показват, че тяхното приложение може да помогне за намаляване на симптомите на синдрома на раздразнените черва.

100% натурален, без добавки.


Инструкции за употреба

Да се ​​приема за предпочитане с храна.

След отваряне съхранявайте продукта в хладилник.


Дозировка

Възрастни: 1 капсула дневно.


Противопоказания-Взаимодействия

Консултирайте се с Вашия лекар, ако сте бременна, кърмите, приемате лекарства или имате здравословни проблеми.


Предпазни мерки

Съдържа следи от соя.

Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

Да се ​​съхранява на място, недостъпно за малки деца.

Да се ​​съхранява на сухо и хладно място, далеч от слънчева светлина.

No Първо запознанство EOF: 41832/09.05.2014г. Номерът на уведомлението не замества разрешението за търговия от EOF. Този продукт не подлежи на процес на лицензиране.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук