Garden Lip Oil 6ml - Glossy Booster
-5%

Garden Lip Oil 6ml - Glossy Booster

Овлажняващо масло за устни за обем

код на продукта: 061189
Само един продукт е наличен!

Garden Lip Oil Овлажняващо масло за устни за обем 6 ml - Гланциращ бустер Glossy Booster Lip Oil съчетава хидратация и грижа против стареене с лъскаво, лъскаво и обемно покритие...  още

Препоръчителна цена на дребно  18,65лв.  (9,54€)
17,71лв. (9,06€)
Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205962008087
Вижте също и продуктите в категориите:
Моливи за устни, козметика

Garden Lip Oil Овлажняващо масло за устни за обем 6 ml - Гланциращ бустер

Glossy Booster Lip Oil съчетава хидратация и грижа против стареене с лъскаво, лъскаво и обемно покритие.

Съдържащите се естествени овлажняващи агенти (масла) помагат за задържане на влагата в устните, борейки се със сухотата, докато съставът му, комбиниран с натриев хиалуронат, придава лъскаво, лъскаво покритие на устните, правейки ги да изглеждат плътни и сочни. Това е многоизмерен продукт, който не само подобрява външния вид на устните, но също така осигурява хидратация и подхранване, придавайки на устните обем и блясък.

Действие и активни съставки:

Масло от гроздови семки: против стареене, овлажняване. Омекотяващо и антиоксидантно действие. Богат източник на мастни киселини и антиоксиданти, които помагат за изглаждане, омекотяване и подхранване на устните. Помага да ги поддържате хидратирани и еластични. Може да намали появата на бръчки, напукани устни и други признаци на стареене.
Масло от семена на нар: Хидратиращо, успокояващо и омекотяващо антиоксидантно действие. Комбинация от антиоксиданти, витамини и хранителни вещества, които ревитализират устните, оставяйки ги меки и гладки с времето.
Абисинско масло: Овлажняващо. Омекотяващо действие. Предлага естествен блясък и придава копринена гладкост без усещане за омазняване на устните. Омекотява и поддържа влагата върху устните.
Натриев хиалуронат: Помага за хидратиране и ревитализиране на устните, както и за намаляване на сухотата и появата на бръчки. Придава меко усещане на устните по време на нанасяне и в комбинация с натурални масла и антиоксидант Витамин Е осигурява подобрена грижа и защита.
Витамин Е: Известен със своите овлажняващи и антиоксидантни свойства. Прави устните меки и овлажнени. Предпазва от сухота, свободни радикали и увреждания, причинени от излагане на слънце и други фактори на околната среда. Допринася за облекчаване на напукани или увредени устни.

Не съдържа: минерални масла, парабени, силикони, ГМО.

Дерматологично тестван.

Нанесете върху чисти сухи устни за интензивен блясък и фин цвят или върху други продукти за устни, за да добавите допълнителен блясък.

Предпазни мерки:

  • Дръжте ги далеч от деца
  • Съхранявайте на хладно и сенчесто място
  • Само за външна употреба

Hydrogenated Polyisobutene, Diisostearyl Malate, Caprylic/Capric,Triglyceride, Triheptanoin, Ethylhexyl, Palmitate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid, Copolymer, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet  Almond) Oil, Tocopheryl Acetate, Vitis Vinifera, (Grape) Seed Oil, Punica Granatum, (Pomegranate) Seed Oil, Oenothera Biennis, (Evening Primrose) Oil, Crambe Abyssinica, (Abyssinia) Seed Oil, Aroma (Flavor),Phenoxyethanol, Sorbitan Olivate, Caprylyl, Glycol, Calendula Officinalis Flower Extract,Sodium Hyaluronate, Caproic Acid.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук