Garden Lip Oil 6ml - Majestic Glitter
-5%

Garden Lip Oil 6ml - Majestic Glitter

Овлажняващо масло за устни с блясък

код на продукта: 061194
скоро наличен продукт

Garden Lip Oil Овлажняващо масло за устни с блясък 6 ml - Majestic Glitter Съчетава свойствата на маслото за устни с блясъка и блестящия вид на блясъка. Осигурява хидратация бла...  още

Препоръчителна цена на дребно  18,65лв.  (9,54€)
17,71лв. (9,06€)
Моля изберете
Доставка 5 до 6 дни
BARCODE: 5205962008094
Вижте също и продуктите в категориите:
Моливи за устни, козметика

Garden Lip Oil Овлажняващо масло за устни с блясък 6 ml - Majestic Glitter

Съчетава свойствата на маслото за устни с блясъка и блестящия вид на блясъка. Осигурява хидратация благодарение на естествените овлажняващи масла, които помагат за задържане на влагата на устните и спомагат за намаляване на появата на бръчки и подобряване на тяхната еластичност. Блясъкът, който съдържа, придава блясък и впечатляващ вид на устните.

Действие и активни съставки:

  • Масло от гроздови семки: Антиейдж, овлажняващо с омекотяващо и антиоксидантно действие. Богат източник на мастни киселини и антиоксиданти, които помагат за изглаждане, омекотяване и подхранване на устните. Помага да ги поддържате хидратирани и еластични. Може да намали появата на бръчки, напукани устни и други признаци на стареене.
  • Масло от семена на нар: Хидратиращо, успокояващо и омекотяващо антиоксидантно действие. Комбинация от антиоксиданти, витамини и хранителни вещества, които ревитализират устните, оставяйки ги меки и гладки с времето.
  • Абисинско масло: Овлажняващ, омекотяващ ефект. Предлага естествен блясък и придава копринена гладкост без усещане за омазняване на устните. Омекотява и поддържа влагата върху устните.
  • Витамин Е: Известен със своите овлажняващи и антиоксидантни свойства. Прави устните меки и овлажнени. Предпазва от сухота и свободни радикали и увреждания, причинени от излагане на слънце и други фактори на околната среда. Допринася за облекчаване на напукани или увредени устни.
  • Блестящи фактори: Придава интензивен блясък на устните, подчертавайки техния обем и плътност

Без: минерални масла, парабени, силикони, ГМО.

Дерматологично тестван.

Нанесете върху чисти сухи устни за интензивен блясък и фин цвят или върху други продукти за устни, за да добавите допълнителен блясък.

Polybutene, Diisostearyl, Malate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Isostearyl, Isostearate, Calcium Sodium Borosilicate,  Hydrogenated Castor Oil/Sebacic Acid, Copolymer, Stearalkonium Hectorite, Aroma, (Flavor), Propylene Carbonate, Titanium, Dioxide, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Punica, Granatum (Pomegranate) Seed Oil, Crambe, Abyssinica (Abyssinia) Seed Oil, Mica, Caprylyl, Glycol, Tin Oxide, Phenoxyethanol, CI 75470.

  • Всички наши продукти са гръцки и доставките на нашите продукти започват от Гърция с ACS Courier или SPEEDY куриер
  • Разходите за доставка са безплатни при покупки над 96 лева, а при покупки под 96 лева се заплаща 8 лева
  • Плащането на вашата поръчка може да се извърши с наложен платеж, PayPal, връзка за плащане или с помощта на банкова карта
  • Поръчките се доставят в рамките на 5-6 работни дни
  • Повече информация за политическите мисии и рехабилитациите можете да намерите тук